duminică, 12 iunie 2011

Parca mai e ceva

Am avut parte de putina distractie . nu foarte multa , dar a fost de ajuns sa imi dau seama ca oricat as incerca nu pot scoate din inima anumite persoane . Putin timp petrecut impreuna si se rezolva totul . Totul mai putin durerea . De ce simti ca nu sti ce vrei ? Azi il vrei , maine nu . Poate toate intamplarile astea sunt doar incercari la care sunt supusa si incerc sa rezit . “El se gandeste la tine si sti bine asta ” . Vorbe care rasuna mereu in mintea mea . Poate el se gandeste la mine , dar eu ma mai gandesc la el ?
Poate traiesc din iluzii , gandindu-ma ca eu tin la el sau poate datorita faptului ca il vad in fiecare zi ma face sa ma gandesc ca ne apropiem tot mai mult . Sunt prea multe . Azi am citit un blog interesant . Se numea Confesiunile tarfei de langa tine . In multe postari ma regaseam. Da si eu am fost amanta . Si nu numai o data . Dar am fost doar pentru ca mi-a placut, stiind ca daca mi-as dorii cu adevarat sa fiu cu acei baieti (barbati )as fi putut fi . Sunt frumoasa . Dar nu indejuns sa fiu si curajoasa . Sau poate sunt , dar nu si in fata lui . Chiar daca as da timpul inapoi nu as schimba aproape nimic ( aproape nimic insemnand doar acele momente in care eram prea impulsiva , impunatoare, dorind ca doar eu sa fiu cea care poate detine controlul )
Ma asteapta o noapte lunga . Sunt racita. Dar asta ma ajuta sa nu mai ies din casa si sa ma gandesc mai mult la mine, la cum ar trebui sa fiu sau la cum sunt .

1 comentarii:

Suflet de curva spunea...

* Draga mea, vezi tu cum e...bloguri ca al meu, sau ca al tau, sunt. Pt ca e plina lumea de amante, de trairi, de extaz, de experiente... si cam toti, vorbim aceeasi limba cand vine vorba de astfel de lucruri. Mi-ai spus ca vrei comentatori /cititori... Va fii greu, dat fiind faptul ca ti-am mai zis... bloguri ca ale noastre, mai sunt. Lumea vrea ceva nou. Vrea sa iei sfaturile/ideile (care mereu sunt subictive) ca atare. Vrea sa te vada cum renasti din propria cenusa, nu cum te scalzi in ea... Si aici, aici e greu. Pt ca sfaturile , o sa prinda mereu bine, dar niciodata nu te vor putea influenta in deciziile tale... iar cei care te sfatuiesc, vor renunta intr-o zi sa te citeasca/sfatuiasca.... E o durere in plus.

Se zice ca cel mai fericit scriitor, este acela pe care nu-l citeste nimeni. E foarte simplu sa scrii cand stii ca in cuvintele tale, nu cauta sa se regaseasca vreun om...

Imi pare rau ca nu pot sa iti dau vreun sfat... imi pare rau ca de fiecare data cand voi vrea sa-mi dau cu parerea ma voi abtine... dar eu stiu clar cum e... stiu clar ce implica sfaturile...

Mult succesc in continuare, draga mea.

Trimiteți un comentariu

 

Designed By Blogs Gone Wild!