miercuri, 22 iunie 2011

4 zile si 3 nopti

Vacanta la bunicul . Asta da viata . Ajung la bunicul, imi aprind o tigare si beau o cafea. El nu era acasa. Ma schimb , fumez si despachetez. Iuhuuuu. In sfarsit fara limte. Imi aranjam hainele si dau peste o fotografie in care eram eu cu familia mea acum 10 ani . In sfarsit . Au trecut 3 ani de cand eu nu am mai dormit la bunicul . Nu s-au schimbat foarte multe , doar parul bunicului care a albit de tot. 


Prima seara . Mentionez ca m-am indragostit . Ochi verzi , 21 ani , corp atletic , permis , bani destui ( eu cea materialista intotdeauna). Intr-un cuvant " perferctiune " . Mergeam , il vad in fata mea. Se indreapta spre mine . Imi aprind o tigare . Trece pe langa mine si ma analizeaza din cap pana in picioare. Se uita la mine zambind , iar eu ma duc la el si ii zic la ureche " Da am crecut " , iar el imi zice " Chiar ai crescut " 
Ma apuca de vorba . Se uita insistent la decolteul meu . Putin intimidat ma ia usor de mana . Imi pune mana usor pe picior si imi sopteste ceva la ureche. Il vad agitat si ma prefac ca nu observ . 
Eram apoi cu mai multi prieteni din copilarie si incepeam sa povestim ... Dupa 10 minute , in jurul orei 12 vine prietena mea D si imi zice :
- Am niste treaba . Trebuie sa plec. 
-OK. Dar vezi ca nu intreci masura.
-Doar o ora promit. 
-Pupppp


Fumez in jur de 10 tigari si apoi ma suna M ( o verisoara mai departata ) 
-Esti cu N ? Am auzit ca umbli cu el . 
-Da :)) De acum o ora .
-Vezi sa nu-l pierzi . 
-Taci si zi-mi cand vi . 
-Vin maine seara . 
-Bine , abia astept . 


A doua seara .
-Am ajuns ! In 20 de secunde sunt la tine . 
-Hai mai repede . 
Vine M. Era 9 seara . Se intunecase . 
-Hai afara sa simt ca fierbe sangele in mine . 
Fumam o tigare . Luam mancare , tot ce ne trebuie si ne inchidem in camera mea .In jurul orei 10 ma suna N. 
-Vezi ca eu nu sunt in seara asta aici . 
-Ok . 


M: - Am o surpriza .
Scoate sticla de Cherry . Atat am vrut .
Suuuuuuuuuuuuuuuperr . Imi povesteste M aventurile ei cu R. Beau niste Cherry apoi M zice : 
-Vrei ceva bun ? 
-??
-Stai . 
Se ridica din pat , i-am vazut fundul perfect rotund , buzele perfect rosii , rochita perfect scurta. Ah ce fata ! O vad  ca gesticuleaza , ii explica cuiva unde era casa mea si eu uimita de noile ei forme o auzeam cand zicea : Te astept aici in 5 minute . Te pup in cel mai intim loc al tau " 
Vine la mine si imi zice : IMBRACATE . Azi ne vom simti bine . Am o surpriza noua pentru tine. Imi arunc ceva pe mine , totusi aranjata si urc in masina . Mergem . Vad ca da niste niste bani si ia ceva intr-o plasa mica. Ajungem acasa . 
-Inchide ochii . 
Marijuana , joint.
-Esti nebuna ? 
-Nu mai fi fraiera. Cu ce gresesc ca imi place viata ? 
-Ok .
Trag, trag , trag ... cu gandul la G. Ma suna N pe la 2 . 
-Ce faci iubire ? 
-Sunt drogata . 
-Poftim ?
Ii inchid . 
Ma simteam asa de bine . Mai vreau . 
Cherry + 2 x pachet Kent + Marijuana = VIATA .
Super . Nu mai stiu cand a plecat M. Stiu ca m-a pupat cand a plecat . 


A 3-a seara . 
Vine verisoara mea A. 
-Mai ai tigari ?
-5 din 2 pachete . 
Isi ia una si o aprinde . Eu somnoroasa , in pijamale . Imi fac o cafea ca altfel nu pot azi . 
 Vine M si ma machiaza usor cu mainile ei din catifea , ma ingrijeste de parca as fi copilas  . Se uita senzual la mine si ma saruta pe gat . N o intrerupe . Ma suna si ies sa ma intalnesc cu el . Ma plimb putin cu motorul , apoi imi aranjez pantalonii scurti care se ridicasera mai mult decat trebuia .  N se uita la mine , imi baga mana salbatic in par si incepe sa ma sarute . In acelasi timp M se saruta cu alt tip. Verisoara A era plecata sa cumpere Red`s si tigari  .
Dupa un timp se intoarce . M incepe sa ma atinga . Imi baga mana sub bluza la spate , ma saruta pe gat . Imi pune mana pe fund si ma trage spre el . Era foarte excitat , nu ca eu nu as fi fost . Era prea perfect baiatul asta . Da suntem impreuna . A facut cea mai mare greseala posibila : s-a indragostit de mine . O sa regreti . Mai bine doar ne jucam , fara sentimente. Nu pot sa zic ca nu il plac pentru ca nu am cum . E un barbat foarte atragator , dar eu nu vreau sa tin la el . Nu ! Eu sunt facuta sa fiu amanta , nu iubita . Sunt facuta sa ma distrez , nu sa ma indragostesc. Amantele nu au sentimente.

6 comentarii:

Just Me spunea...

si blogul tau e frumos.Oarecum ne intersectam la scris si la sentimente.As vrea de multe ori sa fiu in acel fel precum scrii tu pe blog in postari:*>:d< Tine-o tot asa

Rosalia spunea...

IMpl@nt p3Ntru * multumesc :* o sa citesc si eu blogul tau

Suflet de curva * cu timpul mi-am dat si eu seama ca nu pot fi intr-o relatie normala. poate cu timpul o sa imi schimb parerea . sa vedem ce va urma

Anonim spunea...

Eşti copilă. O să ai mult de pierdut

Rosalia spunea...

fleurrebelledenuit* poate ai dreptate dar deocamdata aceasta mentalitate o am .. timpul le rezolva pe toate

Anonim spunea...

O să vină vremea când vei regreta enorm modul de gândire de acum... În momentul ăsta nu mă crezi şi spui "ce ştie asta despre ce se va întâmpla", ba chiar o să consideri cumva că te invidiez. Am fost pe acolo, şi acum am numai de suferit. Dacă aş putea da timpul înapoi,nu aş face nimic din ce m-a adus aici.

Rosalia spunea...

fleurrebelledenuit*
Niciodata nu as crede ca tu sau oricine nu ma cunoaste m-ar putea invidia pentru ca voi doar cititi ceea ce eu scriu si nu traiti . am anumite momente in care stiu ca ai drepate , stiu ca gresesc. intotdeuna mi-am recunoscut greselile si le-am acceptat asa cum sunt . in ciuda faptului ca multi au luat in ras ceea ce eu am scris am incercat sa ii ignor pentru ca eu mereu am scris ce am simtit si astfel m-am eliberat intr-un fel .

Trimiteți un comentariu

 

Designed By Blogs Gone Wild!