marți, 28 iunie 2011

Trecut ?

TRECUT ? mai bine nu . De ce sa ma gandesc la trecut ? De ce sa ma gandesc " daca nu as fi facut aia ar fi fost altfel " sau " daca el nu ar fi zis aia nu s-ar fi intamplat aia "?
Sunt tanara , sunt frumoasa , am tot ce imi doresc , cel putin in momentul de fata .
Da ! L-am iubit si inca il iubesc dar de ce sa ma agat de trecut ? El nu e langa mine , nimic nu  poate face sa fie ca la inceput. Timpul a trecut si ne-a schimbat pe amandoi . 
Hai sa traim clipa , sa nu ne gandim la ce a fost candva in viata noastra.
Stiu ca totuşi sunt amintiri frumoase în care încă mă regăsesc dar trebuie sa traim clipa , nu amintirile.

Implinita

Stau si ma gandesc la tot . La tot ce am obtinut pana la varsta asta . Poate sunt o copila sau sunt o persoana mai matura decat ar crede multi dintre noi . Sunt o persoana obisnuita care mereu si-a dorit tot ce e mai bun pentru ea, si de cele mai multe ori am obtinut . Ma simt implinita . Am alaturi de mine un barbat extraordinar , care imi doreste binele si vrea sa fie alaturi de mine pana o sa-l izgonesc eu , am prieteni adevarati cu care pot face orice ( chiar sa jefuiesc si o banca :)) ), am parintii pe care mi i-am dorit intotdeauna si nu as schimba absolut nimic din tot ce am .
Ma simt de parca as fi un copilas mic care intra pentru prima data intr-un parc de distractii si vrea sa incerce fiecare tiribomba. Totul este perfect acum . Dar stiu ca,chiar daca am acest barbat langa mine ( N ) nu stiu daca voi ajunge sa il iubesc vreodata. Chiar daca el a reusit sa completeze puzzel-ul vietii mele nu stiu daca el este vreo piesa esentiala sau una de decor.  Trebuie sa reflectez mai mult asupra acestui lucru. 
Stiti ce mi-am amintit ? Inca un lucru pe care il mai am . O iubire interzisa . O iubire profunda , adevarata , fara miniciuni , o iubire care poate fi simplificata prin cuvantul "ideala"
Cand il iubeam, simteam ca imi pierd ratiunea. Erau  atatea de trait, nimic de ascuns.Si fara sa cred timpul mi-a taiat respiratia cand ai plecat de langa mine . Dar a existat N care mi-a dat puterea necesara . 
Dar fiecare om are o imperfectiune . Si imperfectiunea aceea este iubirea mea interzisa . Cum a zis el candva " Lasa sa treaca raul . O sa fi a mea din nou dar timpul va decide asta "
Si da .. Dupa 6 luni de zile in care am avut parte doar de durere, lacrimi , minciuni , sunt fericita . Mereu numele si sarutul lui ma vor lasa fara respiratie . Dar sunt fericita si ma simt implinita si aseara N mi-a zis pentru prima data " te iubesc" si sper sa afli cat de mult m-a durut sa-i zic " si eu " . 
Chiar daca acum sunt fericita nu voi uita niciodata ce sunt . O amanta care , se pare , ca poate fi fericita .

miercuri, 22 iunie 2011

Si da ..

Da .. maine pleaca . maine ia avionul si pleaca. Timp de o luna nu il mai vad . Oare o sa imi fie greu ? Deja simt ca imi este greu . Azi impreuna cu prietenii , vorba aia sa ii uram drum bun , mergem la el acasa. Vine , da salut cu baietii , le pupa pe fete, apoi urmam eu . Ultima , dar nu cea din urma . Poate data viitoare cand se va intoarce o sa fiu prima pe care o imbratiseaza si pe care o pupa. Se opreste timp de o secunda, ma priveste apoi se apropie de mine . Bine ca m-am dezobisnuit sa intorc capul sa il pup , cum faceam in vremurile bune . Toate bune si frumoase pana iese pisica lui din casa. O vad si alerg repede spre ea sa o iau in brate .
-Era logic sa faca asta , zice T
-Stiam ca va face asta . ( spune el si raman uimita )
Stateam cu pisica in brate si o mangaiam si el se uita pe furis la mine .
Am stat putin de vorba , defapt ei au vorbit eu ii admiram abdomenul , el fiind la bustul gol . Inainte sa plecam toti il pupa , il iau in brate , numai eu nu , plecand inainte . Sper sa fi bine ... si da .. o sa imi fie foarte dor de tine. 2000 de km . Nu uita .

4 zile si 3 nopti

Vacanta la bunicul . Asta da viata . Ajung la bunicul, imi aprind o tigare si beau o cafea. El nu era acasa. Ma schimb , fumez si despachetez. Iuhuuuu. In sfarsit fara limte. Imi aranjam hainele si dau peste o fotografie in care eram eu cu familia mea acum 10 ani . In sfarsit . Au trecut 3 ani de cand eu nu am mai dormit la bunicul . Nu s-au schimbat foarte multe , doar parul bunicului care a albit de tot. 


Prima seara . Mentionez ca m-am indragostit . Ochi verzi , 21 ani , corp atletic , permis , bani destui ( eu cea materialista intotdeauna). Intr-un cuvant " perferctiune " . Mergeam , il vad in fata mea. Se indreapta spre mine . Imi aprind o tigare . Trece pe langa mine si ma analizeaza din cap pana in picioare. Se uita la mine zambind , iar eu ma duc la el si ii zic la ureche " Da am crecut " , iar el imi zice " Chiar ai crescut " 
Ma apuca de vorba . Se uita insistent la decolteul meu . Putin intimidat ma ia usor de mana . Imi pune mana usor pe picior si imi sopteste ceva la ureche. Il vad agitat si ma prefac ca nu observ . 
Eram apoi cu mai multi prieteni din copilarie si incepeam sa povestim ... Dupa 10 minute , in jurul orei 12 vine prietena mea D si imi zice :
- Am niste treaba . Trebuie sa plec. 
-OK. Dar vezi ca nu intreci masura.
-Doar o ora promit. 
-Pupppp


Fumez in jur de 10 tigari si apoi ma suna M ( o verisoara mai departata ) 
-Esti cu N ? Am auzit ca umbli cu el . 
-Da :)) De acum o ora .
-Vezi sa nu-l pierzi . 
-Taci si zi-mi cand vi . 
-Vin maine seara . 
-Bine , abia astept . 


A doua seara .
-Am ajuns ! In 20 de secunde sunt la tine . 
-Hai mai repede . 
Vine M. Era 9 seara . Se intunecase . 
-Hai afara sa simt ca fierbe sangele in mine . 
Fumam o tigare . Luam mancare , tot ce ne trebuie si ne inchidem in camera mea .In jurul orei 10 ma suna N. 
-Vezi ca eu nu sunt in seara asta aici . 
-Ok . 


M: - Am o surpriza .
Scoate sticla de Cherry . Atat am vrut .
Suuuuuuuuuuuuuuuperr . Imi povesteste M aventurile ei cu R. Beau niste Cherry apoi M zice : 
-Vrei ceva bun ? 
-??
-Stai . 
Se ridica din pat , i-am vazut fundul perfect rotund , buzele perfect rosii , rochita perfect scurta. Ah ce fata ! O vad  ca gesticuleaza , ii explica cuiva unde era casa mea si eu uimita de noile ei forme o auzeam cand zicea : Te astept aici in 5 minute . Te pup in cel mai intim loc al tau " 
Vine la mine si imi zice : IMBRACATE . Azi ne vom simti bine . Am o surpriza noua pentru tine. Imi arunc ceva pe mine , totusi aranjata si urc in masina . Mergem . Vad ca da niste niste bani si ia ceva intr-o plasa mica. Ajungem acasa . 
-Inchide ochii . 
Marijuana , joint.
-Esti nebuna ? 
-Nu mai fi fraiera. Cu ce gresesc ca imi place viata ? 
-Ok .
Trag, trag , trag ... cu gandul la G. Ma suna N pe la 2 . 
-Ce faci iubire ? 
-Sunt drogata . 
-Poftim ?
Ii inchid . 
Ma simteam asa de bine . Mai vreau . 
Cherry + 2 x pachet Kent + Marijuana = VIATA .
Super . Nu mai stiu cand a plecat M. Stiu ca m-a pupat cand a plecat . 


A 3-a seara . 
Vine verisoara mea A. 
-Mai ai tigari ?
-5 din 2 pachete . 
Isi ia una si o aprinde . Eu somnoroasa , in pijamale . Imi fac o cafea ca altfel nu pot azi . 
 Vine M si ma machiaza usor cu mainile ei din catifea , ma ingrijeste de parca as fi copilas  . Se uita senzual la mine si ma saruta pe gat . N o intrerupe . Ma suna si ies sa ma intalnesc cu el . Ma plimb putin cu motorul , apoi imi aranjez pantalonii scurti care se ridicasera mai mult decat trebuia .  N se uita la mine , imi baga mana salbatic in par si incepe sa ma sarute . In acelasi timp M se saruta cu alt tip. Verisoara A era plecata sa cumpere Red`s si tigari  .
Dupa un timp se intoarce . M incepe sa ma atinga . Imi baga mana sub bluza la spate , ma saruta pe gat . Imi pune mana pe fund si ma trage spre el . Era foarte excitat , nu ca eu nu as fi fost . Era prea perfect baiatul asta . Da suntem impreuna . A facut cea mai mare greseala posibila : s-a indragostit de mine . O sa regreti . Mai bine doar ne jucam , fara sentimente. Nu pot sa zic ca nu il plac pentru ca nu am cum . E un barbat foarte atragator , dar eu nu vreau sa tin la el . Nu ! Eu sunt facuta sa fiu amanta , nu iubita . Sunt facuta sa ma distrez , nu sa ma indragostesc. Amantele nu au sentimente.

vineri, 17 iunie 2011

Nervoasa

Voi chiar aveti impresia ca eu sunt de plastic ? Nu, nu sunt papusa aia zambareata . Da , tac si le fac , dar am ajuns la capatul rabdarilor. De ce sunteti egoisti ? De ce sunt buna doar cand sunt " buna " ? Lasa-ma frate cu texte dastea . Nu m-am nascut ieri . Daca imi iau pantaloni scurti , putin ulei pe picioare , un maieu decoltat va holbati la mine . Da ma , am , chiar am . Am sani perfecti , fund bombat , abdormen aproape perfect . Niciodata nu am zis ca sunt urata si stiu ca nu sunt . Chiar nu ma intereseaza parerea nimanui , mai ales a catorva prietene pentru ca pot fi "usor geloase " . 
Cat credeti ca ma mai puteti mintii ? Ma daca fac cum vreti voi asta nu inseamna ca nu imi dau seama de lucrurile care se petrec pe la spatele meu . Am impresia ca daca esti bun ti se urca lumea in cap . Nu uitati , dragii mei ,de unde ati plecat . Tot voi veti veni la mine zicand : -Ajuta-ma si pe mine 
-Da-mi si mie o tigare 
-Hai cu mine nustu unde. 
Ma copilasi am mai multa experienta de viata ca voi , asa ca eu una , cum am spus nu am nevoie de nimeni. 
* Vorbeam cu sora unuia dintre mincinosi si imi zice ceva de genu : "-Te saluta *****"
Hai vere lasa-ma , ca acum iti amintesti si tu . 
Sunteti tristi, sunteti mediocri, si vreti ca toata lumea sa fie la fel. Daca n-aveti voi . . . Daca
voi nu aveti nimeni sa nu aiba nimeni?!? Pai stiu eu ceva ce nu stiti voi! Eu nu vreau sa fiu asa!
Nu vreau sa fiu asa !

 * Si tu fostul fostul fostul meu iubit la care se presupune ca eu tin , ce se intampla cu tine ? Te-ai vazut bagat in seama sau fitele ti s-au urcat la cap ? Tu parca erai sufletul meu pereche si eu eram fata fara care nu puteai traii . Erai dependent. Sau ai uitat cum era la inceput ? Nu uita ca langa mine ai invatat sa devii barbat . Te-am invatat multe tactici de atac ale femeilor si ai inceput sa le folosesti impotriva mea. Nu uita ca esti cel mai reusit experiment al meu . Cum te-am ridicat , la fel te pot si dobori . Eu sunt acea felina , felina ta , care mereu a stiut sa te ameteasca in toate modurile umane cu putinta.




Sti de ce ,in ciuda minciunilor a celor trei prieteni ai mei , sunt fericita ? 
Pentru ca am prietene care imi dau dreptate ,ca ele sunt acei ingeri care ma cauta in fiecare zi sa vada cum ma simt , dupa ce plang nopti intregi , pentru ca sunt fetele cu care pot sa beau si 5 sticle de Cherry sau de Jack si pot fuma 3 pachete de tigari intr-o dupa-amiaza. Ele nu ma parasesc orice s-ar intampla. Plang alaturi de mine si mereu imi dau sfaturi chiar daca de cele mai multe ori nu ascult de nimeni si imi urmez propria cale. 
Inca o data : Nu uita cine sunt 



joi, 16 iunie 2011

Ex-ul


Hai sa zicem ca viata mea e un dezastru acum. Insa sunt  fericita.
Nu am mai stat de mult timp cu mine. La urma urmei nu o sa pot sa iubesc niciodata pe cineva mai mult decat ma iubesc pe mine insumi. Nu o sa consider pe nimeni niciodata mai important(a) decat mine atunci cand iau diferite decizii .
O noapte tarzie, varsandu-mi nervii pe tastatura . Saraca , pana la urma nu are nici o vina ca el nu imi zice nimic . Dupa ziua de ieri pot spune ca a disparut inca o parte din asa zisa " iubire" ramasa.
Ma intalnesc cu un " ex " pe strada, un jurul orei 12
-Hei, ce faci ?
-Buna . Bine ma duc sa imi iau un pachet de tigari . Tu?
-Tot nu te-ai lasat ?
-E greu sa reununti la vicii .
-Uite ca eu am renuntat la tine din momentul in care mi-ai zis ca nu vrei sa ai o relatie serioasa cu mine
-Poate ca ai renuntat la mine , dar nu fi asa sigur ca m-ai uitat . Si ti-am zis ca relatiile serioase nu exista pentru mine .
-Esti asa mandra de tine cand zici ca nu te-am uitat . De ce esti asa singura pe tine ?
-Pentru ca stiu cum sa fac sa raman in inima unui baiat. Si te cunosc. Ma duc acasa ca face tata pizza si imi e foame .
[ramane blocat timp de cateva secunde]
-Sper sa te mai vad si sa stiu mai multe despre tine
-..
Plec de langa el si zic : Da si eu mi-as dorii sa te cunosc tot mai putin .

Cineva mi-a zis candva : Poti sa ai orice barbat iti doresti , mai putin pe cel pe care il iubesti .
Orice s-ar intampla nu prea ma mai atinge la suflet. Au fost prea multe ziduri imense intre noi si nu am avut puterea sa le distrugem . Si eu am partea mea de vina ca am fost atat de indiferenta cand trebuia sa lupt pentru tine . Dar de ce sa lupt pentru tine ? Sa am o relatie lunga cu tine,sa ajung sa te iubesc si apoi sa ma distrug din cauza ta ?
Nu, mai bine nu . Am ajuns sa fiu scarbita de majoritatea barbatilor ( cu exceptia lui ) care au vrut o relatie cu mine . Saracul Andrei sau Dan sau chiar si Razvan .
Nu e vina mea ca mi-a placut sa fiu amanta. Fiecare are gusturile lui . Gusturile nu se discuta .
E posibil sa te mai gandesti la mine . E probabil ca eu sa mai tin la tine .

marți, 14 iunie 2011

Fulgere, tunete..

Iar incepe sa ploua.. Nu am mentionat niciodata asta dar de nenumarate ori m-am regasit in ploaie . De fiecare data cand ploua se intampla lucruri ciudate in interiorul meu . Simt ca acea persoana din interiorul meu vrea sa evadeze .. Sa plece departe din aceasta lume prina de intrigi , barfe , etc .
Aceasta ploaie imi aminteste de noptile intregi in care inundam cu lacrimi pernele si sutele de servetele. Oricate lacrimi as varsa nimic nu te-ar aduce inapoi. Cate seri petrecute cu tine in ploaie si cate cuvinte dulci dar si amare in acelasi timp au fost spuse.
-Hai afara in ploaie
-Bine.
-Sa nu uiti niciodata cata dragoste ti-am purtat si cata iti voi purta
-Te iubesc .
-Cat am asteptat sa imi zici asta .
-Toate se intampla la timpul lor.
-Si eu te iubesc. Am invatat sa rad, cand fara voia mea,te-am regasit in ploaie
(prima data cand am auzit acele 2 cuvinte spuse din gura lui )

Aceeasi intrbare pe care toti o punem de-a lungul vietii cel putin o data : " De ce pretuim persoana pe care o iubim cel mai mult decat dupa ce am pierduto? "
Poate ca in aceste momente nu te mai iubesc pe tine . Iubesc doar amintirea ta . Si probabil ca de-a lungul vietii o sa ramai undeva intr-un coltisor cat de mic . De ce nu mai vi la mine ca in diminetile frumoase ? De ce nu ma mai ridici pe masa si incepi sa ma saruti atat de pasional incat as vrea ca pe loc sa fac dragoste cu tine ? De ce de fiecare data cand vroiam sa se intample trebuia sa fim intrerupti ? De ce te simteai rusinat cand incercai sa imi cunosti trupul ? De ce imi amintesc in fiecare noapte acea seara in care am facut dragoste ? Am facut dragoste , dar doar prin cuvinte. Niciodata nu iti descoperisem acea latura . Probabil ca sunt unica persoana care iti cunoaste acea parte a ta necunoscuta pe care in fiecare zi o imbunatatesti cu noi mistere. Imi placeau jocurile acelea senzuale , care intotdeauna duceau la o cearta .
Dar asta e . totul are un inceput si un sfarsit . La fel ca ploaia , dar ploaia revine de fiecare data cu fulgere tot mai vizibile si tunete tot mai zgomotoase . Sper ca si eu intr-o zi sa fiu pregatita si sa revin la tine

luni, 13 iunie 2011

De ce sunt asa ?

Pentru ca imi place sa fiu amanta. Mereu am admirat amantele care au stiut sa faca fata tuturor situatiilor. Totul este mai riscant asa. A fi amanta nu insemna a fi curva . A fi amanta mai multor barbati ? Nu. Intotdeauna am fost amanta unui singur barbat ( sau baiat ) , nu a mai multora in acelasi timp. Sunt o adolescenta care a regretat multe lucruri , dar asta nu inseamna ca daca le-as putea schimba as face-o. Vreau sa fiu amanta . Mereu am incercat sa fug de relatii si atunci cand vroiam sa am o relatie " serioasa" nu puteam si imi dadeam seama ca relatiile serioase nu sunt facute pentru mine .

Sentimente ?
Da am . Si da , mai stiu ca trebuie sa renunt la ele.
De ce ma simt vinovata ? De ce simt ca imi fierbe sangele prin vene cand iti simt respiratia ? De ce e atat de greu sa vezi ca cel pentru care ai fi fost in stare sa " ajungi pe luna " se comporta de parca ati fi fost doar simple cunostinte ? Ai uitat cand ziceai " vreau sa simt cum circuli prin vene ? De ce folosim clisee ca sa evadam din realiate ?
"draga mea muzica nu vrei sa aflii ce-am pe suflet, cate lupte se dau in mine fara sa auzi un urlet" - m-am saturat sa ma afund in muzica. Aceleasi melodii mereu.Aceleasi sentimente pure care imi revin in minte cand iti vad ochii negrii care straluceau cand imi intalneau chipul .
"te-am dorit atat de mult incat sa te fac a mea " - De ce nu s-a intamplat ? Progresam si uitam sa fim fericiti . Lucrurile pe care le dorim cel mai mult devin o dependenta .
Am ajuns sa nu te mai cunosc , chiar daca nimeni nu te cunoaste mai bine ca mine. Ajuns sa ma contrazic singura ...

Buna dimineata

Oare e asa buna ?Plictiseala .. intervine monotinia.
Pe fotoliul meu de culoarea stejarului, cu un pachet Kent si apa plata cu lamaie , incerc sa constientizez perioada prin care trec.
Vine vara. deja simt briza marii . GRECIA . Abia astept sa plec . Sa ma detasez putin de lumea asta . Prea multe intrigi , prietenii false, toate la varsta mea par a fi sfarsitul lumii. Probabil ca exagerez dar nu vreau sa fiu o persoana complicata , chiar daca mereu m-a atras riscul. Vreau sa plec in Bucuresti. Sunt sigura ca acest pas ma va schimba total . Bucurestiul este o jungla, dar acolo este viitorul meu . O sa las totul in urma cand o sa plec, o viata noua .

duminică, 12 iunie 2011

Parca mai e ceva

Am avut parte de putina distractie . nu foarte multa , dar a fost de ajuns sa imi dau seama ca oricat as incerca nu pot scoate din inima anumite persoane . Putin timp petrecut impreuna si se rezolva totul . Totul mai putin durerea . De ce simti ca nu sti ce vrei ? Azi il vrei , maine nu . Poate toate intamplarile astea sunt doar incercari la care sunt supusa si incerc sa rezit . “El se gandeste la tine si sti bine asta ” . Vorbe care rasuna mereu in mintea mea . Poate el se gandeste la mine , dar eu ma mai gandesc la el ?
Poate traiesc din iluzii , gandindu-ma ca eu tin la el sau poate datorita faptului ca il vad in fiecare zi ma face sa ma gandesc ca ne apropiem tot mai mult . Sunt prea multe . Azi am citit un blog interesant . Se numea Confesiunile tarfei de langa tine . In multe postari ma regaseam. Da si eu am fost amanta . Si nu numai o data . Dar am fost doar pentru ca mi-a placut, stiind ca daca mi-as dorii cu adevarat sa fiu cu acei baieti (barbati )as fi putut fi . Sunt frumoasa . Dar nu indejuns sa fiu si curajoasa . Sau poate sunt , dar nu si in fata lui . Chiar daca as da timpul inapoi nu as schimba aproape nimic ( aproape nimic insemnand doar acele momente in care eram prea impulsiva , impunatoare, dorind ca doar eu sa fiu cea care poate detine controlul )
Ma asteapta o noapte lunga . Sunt racita. Dar asta ma ajuta sa nu mai ies din casa si sa ma gandesc mai mult la mine, la cum ar trebui sa fiu sau la cum sunt .

SINCERITATE


Am creeat acest blog pentru ca am anumite momente in care ma simt singura . Pot spune ca am pierdut multe persoane datorita modului in care ma comport. Nu imi pasa de multi , poate pentru ca asa sunt eu si acasta este firea mea. Viitorul . Asta ma framata acum. Stau pe fotoliul din camera mea si simt cum ma cuprind tot felul de ganduri ironice. Cine sunt ? Doar clipa o traiesc . Parca si acum imi amintesc cand venea ” el ” si imi soptea la ureche : doar pe tine te vreau . A trecut ceva timp de cand nu am mai vorbit cu cineva despre acest subiect . Subiectul : ” el ” . nu-i de mine . sigur . Trece timpul . Cum am mai zis , sunt preocupata de viitorul meu . Am nevoie de persoane care sa fie alaturi de mine indiferent in ce fel . Revin maine cu ganduri noi . De 3 ore zic ca intru la dush si nu am mai intrat . sper sa fie apa fierbinte. Sunt prea incordata acum.
 

Designed By Blogs Gone Wild!