sâmbătă, 9 iulie 2011

Femeia PEŞTI

Femeia PEŞTI – AMANTA DE VIS
Are tendinţe exotice în îmbrăcăminte şi accesorii. Când face dragoste poartă cu plăcere bijuterii – cercei lungi şi brăţări care alunecă pe braţe. Alege îmbrăcăminte care incită, ciorapi cu portjartier care subliniază forma piciorului, mănuşi, sutiene decoltate, vestimentaţie din piele. Poate atinge perfecţiunea când pune în scenă fanteziile bărbatului de care este îndrăgostită.
Supersenzuală, maestră a jocurilor erotice
Îi place să pregătească totul – lumină voalată, parfum ispititor, lenjerie incitantă. Tot ce este pe gustul lui. Al iubitului care merită răsfăţat, adorat, transfigurat în bărbatul bărbaţilor. E nevoia irepresibilă a nativei de a idealiza şi de a trăi relaţia de iubire ca pe un dar sacru.
Femeia din zodia Peştilor are talent erotic nativ. Sexualitatea ei este precoce, îşi doreşte intens să dăruiască plăcere şi bucurie. E supersenzuală, dezinhibată şi fascinată de jocurile erotice.
E foarte sensibilă la dezmierdări, are pielea delicată. Dacă bărbatul îi masează picioarele şi  tălpile o poate aduce cu uşurinţă într-o stare extatică. Împlinirea şi plăcerea iubitului sunt propria ei împlinire. Poate veni în întâmpinarea oricărei stimulări amoroase, căci feminitatea ei bogată are mereu un răspuns.
Este liberă sexual şi inventează o mulţime de jocurilor erotice. Nu trebuie mult pentru a o excita. Simplul fapt că urmăreşte un  film erotic sau citeşte nişte pasaje fierbinţi dintr-un roman îi accelerează respiraţia. Pentru că e atât de sugestibilă, probabil că va încerca în dormitor câteva din acrobaţiile sexuale despre care află din film sau din carte. E foarte probabil ca primul tratat de arta amorului să fi fost scris de cineva născut în zodia asta.
Cu femeia nascuta in zodia Pesti, e usor sa te simti drogat. Te poti cufunda in ea ca intr-o cada cu apa calda si sa uiti de toate. Este un lucru foarte placut si te provoaca la abuz.
Daca nu stii masura, exista riscul sa te trezesti dimineata dereme, pe la ora cinci, si sa ramai dintr-o data singur.
Pestii au ochi palizi si expresivi, o piele translucida (cu cat sunt mai aproape de Berbeci cu atat e mai roz), si un corp suplu si moale.
Născută sub zodia frumuseţii, artelor şi secretelor,  are puteri de-a dreptul magice. Experienţa o învaţă că se poate baza pe percepţiile ei profunde. Este sinceră în exprimarea iubirii, gingaşă şi fascinantă. Trăieşte cu nostalgia unui iubit aventurier, un fel de amestec între rege şi pirat, un bărbat romantic şi pasional, care să o răpească din lumea obişnuită. Este o actriţă care poate juca orice rol (amazoana, fascinatoarea, mama) şi este fericită atunci când izbuteşte să armonizeze fantezia cu realitatea.

Pesti:
Ca si nativa din zodia Racului, cea nascuta sub semnul Pestilor are in gene postura de amanta. Aceste native nu devin amante de voie, de nevoie, nici pentru a se distra pur si simplu. Desi stiu si gusta jocul seductiei si pe cel al manipularii, se vor implica total si isi vor crea o lume intima, pe care o vor impartasi doar partenerului. Sau partenerilor, penntru ca si femeia Pesti stie sa-si delimiteze foarte bine genul de sentimente si stie sa gestioneze mai multe tipuri de relatii. Fire extrem de sensibila, nativa din zodia Pestilor se va trezi insa nu doar o data cu inima franta. Putand fi ranita cu usurinta, unui barbat care este impartit intre doua relatii ii va fi foarte greu sa ajunga dincolo de straturile de suprafata ale nativelor din Pesti si sa intuiasca ce se afla dincolo. Pentru ca femeia Pesti adora sa fie descoperita si ghicita pas cu pas. Avand o infinitate de resurse interioare, femeia nascuta in zodia Pestilor va marca insa destinul fiecarui partener in parte, indiferent de durata relatiei. 


[Intotdeauna mi-am citit horoscopul si am avut o oarecare presimtire ca asa va fi .Mereu mi-am iubit zodia . Iubit e putin spus]

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Designed By Blogs Gone Wild!