luni, 12 martie 2012

La multi ani , Rosalia !

Draga mea Rosalia..Sunt usor nostalgica .. A mai trecut un an . Sunt din ce in ce mai tanara, din ce in ce mai frumoasa si din ce in ce imi doresc sa ating alte cote. Totul in acest moment in viata mea este exact cum ar trebui sa fie. Sexul e grozav, iar visele mele se apropie din ce in ce mai mult de realitate. Domnul meu imi da siguranta de care am nevoie, imi implineste toate dorintele, atat pe plan sentimental cat si pe cel material . Viata e frumoasa ! Acum trebuie sa fug. Domnul meu ma asteapta in patul cel mare , pe o lenjerie rosie din matase , cu un pahar se vin sec si cu multe planuri de viitor. Ce poate fi mai frumos decat sa fi cu iubitul tau si sa privesti apusul in orasul dragostei ?
 [ sa nu crezi dragul meu Tip ca te-am uitat .. cicatricile iubirii noatre sunt usor vizibile. oricum nu pot uita ca anul trecut de ziua mea faceam sex ca nebunii in loganul tau ]

10 comentarii:

Mihaela spunea...

La multi ani draga mea si sa ai parte de implinire sufleteasca de-a lungul vietii caci asta e cea mai importanta! Tare ma bucur sa te stiu in orasul dragostei, rasfatata si plina de optimism.Lasa nostalgia deopate caci nu isi are locul acolo. Trebuie sa fii diafana si usoara ca un fulg de emotii si sa iti traiesti micile fantezii la maxim. Ai grija de tine si de voi!

Rosalia spunea...

multumesc iubita mea mihaela. inca o data dovedesti ca imi esti alaturu in orice moment. ma bucur sa te stiu atat de apropiata de sufletul meu .

Mihaela spunea...

Oricand draga mea! Asa ca, nu ai de ce sa imi multumesti.

Ioanide spunea...

Cu o mica intarziere de 4 zile, totusi iti urez La multi ani !

Anonim spunea...

La multi ani!! multe impliniri si zile pline de dragoste. si cel mai important, sa fii fericita!
cu mult drag si scuza-mi intarzierea.

Rosalia spunea...

Multumesc , conteaza gestul :*

Rosalia spunea...

Nu conteaza intrzierea pentru ca mereu pe tine te pot scuza.

Suflet de curva spunea...

La multi ani, tu.

Rosalia spunea...

Multumesc , apreciez

olga spunea...

un mesaj pentru tine ,plin,frumos.
La multi ani!

Trimiteți un comentariu

 

Designed By Blogs Gone Wild!