luni, 10 martie 2014

heeei

Iar n.am postat de ceva vreme. Imi pare rau
Am avut timp sa ma gandesc si sa incerc sa repar anumite greseli. Pe unele le-am reparat , iar pe altele le-am agravat. Dar sunt bine ,draga jurnalule.
 Sunt intr-o alta relatie de ceva timp. Hmmm. Are niste ochi superbi negrii si se descurca grozav la pat. Imi provoaca orgasm dupa orgasm,dar parca niciunul nu-i ca cele oferite de tip.ul meu.
Trebuia sa merg la o degustare de vinuri, unde am si fost. Am intalnit barbati extraordinari acolo,printre care si barbatul cu care impart jumatate din zi. Cam mult stiu,dar tot am timp sa ma mentin frumoasa. Sa revenim. Ce-i drept am gustat cam multe vinuri, iar la 2 noaptea eram in biroul gazdei faceam sex cu Tip. Eu l-am sunat sa vina sa ma ia ca aveam pana la masina,dar pana la urma am ajuns capra pe biroul aluia. In fine.
"- Vin sa te iau si sa mergem acasa... Sa te duc acasa.". se corecteaza cu jumatate de glas.
Mergem la mine, ii rup camasa si il arunc in pat. Stiam ca adora asta. Stia ca si eu ador asta.
Pasiunea inca nu a murit. Inca il doresc. Mai mult ca niciodata. E singurul barbat pe care nu mi-l pot scoate din minte si din sange. Si acum tin minte de accidentul meu de acum 4 ani. Daca nu era el sa-mi doneze sange probabil ca nu eram acum aici. Probabil de asta simt ca innebunesc in fiecare clipa cand nu ii simt bataile inimii. Cred ca sunt legata de el. Am o parte din el. Iar el are o parte din mine. Inca cred ca ne e dat sa fim impreuna. Iubire asta este peste puterile mele.
Si ca tot se apropie ziua mea,  vreau sa fi tu din nou in bratele mele. Dar eu mereu sunt bine.
Pasiunea nu moare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Designed By Blogs Gone Wild!