vineri, 5 aprilie 2013

Macar pentru o noapte

Am ajuns la limita . Am nevoie de o sticla de vodka sa-mi revin .
M-am saturat ca toata lumea sa imi vrea bine, adica poate vi se pare aiurea dar dupa ce va voi povesti, imi veti da dreptate.
Eram eu cu o buna prietena si cu iubitul ei.
Frecventam un restaurant destul de des, dar nu stiu cum sa facea ca de fiecare data aparea acolo si fratele iubitului prietenei mele ( suna ciudat ). Tot incerca sa ma abordeze, dar eu subtil il refuzam. Nu imi pot permite sa ma coport urat , deoarece am o educatie. ( firar ea a dracu de educatie, ca uneori imi vine sa cedez si sa zic : ba, in pula mea esti prost ?! nu vezi ca iti dau cu jet?)
El insista, insista si pana la urma zic: Hai sa ii dau o sansa. Mai bine regret ceva ce am facut, decat sa regret ceva ce n-am facut.
Tipul arata bine. Avea in jur de 30 de ani, varsta ii evidentia niste trasaturi superbe, dar nu asta e ideea. Ideea e ca era BLOND . Mie nu prea imi plac blonzii..Poate par pretentioasa,dar gusturile nu se discuta.
Vine, ma ia cu masina din fata blocului, imi deschide usa, ca un adevarat gentleman si pornim.In timp ce conduce ma ia de mana. Ah, panica. Acum ce fac ?
Mergem intr-un club aglomerat. Imi ia un Martini si ma roaga cu niste cocaina. Il refuz.
Pana la urma accept si dupa nu stiu ce s-a intamplat.
M-am trezit a 2a zi in patul lui. El dormea cu o mana pe sanul meu. Ma ridic incet si ii admir superbul tatuaj care il are pe spate. Iau o camasa neagra pe mine si ma duc sa pregatesc o cafea. In timp ce caut zaharul ca cafeaua ca disperata, gasesc o punga mare de cocaina si maria.
Bravo Rosalia !!! Cu un traficant de droguri nu te mai incurcasei tu. 
Stau la masa din hol, las usa dormitorului deschisa si in timp ce imi savurez cafeaua si tigara de dimineata , il admir. Ce-i drept e un barbat in adevaratul sens al cuvantului.
Dupa 20 de minute isi plimba mana prin pat si observa ca nu sunt langa el.
-Sunt aici , strig cu o voce destul de joasa.
Vine la mine in boxeri si ma pupa pe frunte. Ii ofer o ceasca de cafea si se aseaza langa mine.
-Ce s-a intamplat noaptea trecuta?
-Ei bine, ai baut cam mult si te-ai apucat la cearta cu un tip. L-am pus pe unu d-al meu sa il aranjeze putin. Intre timp tu m-ai luat de mana, am facut sex ca 2 salbatici pe bancheta din spate , am mai baut apoi am venit in apartament. Am facut dragoste in dus, apoi mi-ai zis sa te pun capra pe balcon cu toate luminile aprinse.
-Ceeeeeeee? Eram total revoltata. Nuu, nu are cum. nu as face eu asta.!! ii zic nervoasa
-Asta nu e tot. Mi-ai zis ca iti place atat de mult tatuajul meu, incat vrei si tu unul. Ti-am facut un mic diamant pe piciorul stang.
Ma uit si zic : Nuuuuuuu, nu se poate asa ceva.
Tot ce a zis el era adevarat. Ah dracie !
Incep sa rad si il intreb : Macar te-ai simtit bine ?
Se uita la mine , isi plimba mana pe parul meu , apoi coboara pe spate. Deja aveam pielea de gaina.
-"Esti atat de frumoasa..."
Ii zambesc ironic. Ma duc sa-mi fac un dus si vine dupa mine. Daca si noaptea trecuta m-a futut ca in dus, inseamna ca m-am simtit mai bine decat ma asteptam.In timp ce sunt infipta imi zice : 
-Am niste treaba prin America. Mergi cu mine ?
-Nu pot, am familia aici , nu am bagajul facut nu am nimic .. 
-Mergem acum in mall si iti iei tot ce ai nevoie. 
Frateeee asta e nebun!!
-Nu stiu ce sa zic ...
Pana la urma am acceptat. Am plecat sambata si ne-am intors marti. Noroc pe mine ca m-am bronzat si eu putin in Cancun. Ce-i drept nu vroiam sa mai plec de acoloo. Paradisul meuuuuu.
Mergem luni seara la o intalnire de afaceri de a lui.  Nici nu ma obosesc sa ma aranjez prea mult pt ca oricum el mi-a zis ca sunt superba si in pijamale.
Un partener de al lui se uita insistent la mine. Ii spun ca ma duc pana sus. Tipul vine dupa mine si ma agreseaza. Vine paza si il da afara .Bondul ii da un pumn si plecam. I-am distrus si afacerile. Mai bine nu veneam. Nu a scos un sunet tot drumul. Ajungem in Romania si ma lasa in fata blocului.
Nu ma suna 2 zile.. Frate ce s-a intamplat. Imi trimite un buchet imens de trandafiri rosii impreuna cu un bilet.
"Imi pare rau pentru tot... Nu pot fi al tau pentru ca ma domini. Sper ca tatuajul sa iti aminteasca mereu de mine. Te sarut unde imi spuneai ca iti place. PS: Nu ma cauta. Am niste probleme. Nu vreau sa iti fac mai mult rau . "

Ideea era ca eu vroiam sa fiu cu el . A trezit in mine un sentiment de siguranta, stiu ca pare total aiurea dar mereu mi-au placut barbatii care stiu sa te faca sa te simti femeie. Il vreau inapoi. Macar pentru o noapte ..

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Designed By Blogs Gone Wild!