luni, 27 august 2012

Ah , fuck !

Sunt aici . Momentan.Si sunt putin suparata pentru ca inca mai exista oameni atat de obsedati incat mi-au spart parola de la blog si au sters una din postarile mele preferate. Dar nu conteaza, se pare ca timpul nu are efect asupra lor.
Sunt confuza si putin zapacita. Dar sunt si fericita. Fericita pentru ca am o viata putin anormala. Multi au spus ca sunt sarita de pe fix. Un exemplu bun este un comentariu primit de la un barbat la postarea anterioara in care imi zice ca sunt bolnava.
Nu stiu daca ar trebui sa il contrazic sau nu . Dar e ok . Accept orice fel de comentariu . Repet. SUNT PASIVA la comentarii de genul acesta.
Azi am plans. De ce ? Nu stiu. Eram in apartamentul meu , cu o sticla de vodka langa , un pat imens si lengerie din matase . Eram in bratele Dorei , putin ametita si putin confuza. Ma priveste , imi sterge lacrimile , apoi imi zice :
-Big girls don't cry ! 
 Apoi ma saruta apasat. Mereu am incercat sa fac o comparatie intre felul cum saruta un barbat si o femeie.
Imi face placere sa sarut o femeie care ma atrage, dar prefer sarutul salbatic al unui barbat dinaintea partidei de sex din dush.
Zilele trecute am facut sex cu un politist. Era incepator dar ma refer bineinteles la meseria lui, in nici un caz la pat.
Eram cu Dora intr-o seara la o mica plimbarica prin oras. Si la o intersectie ma opreste. Imi cere permisul si actele de la masina . Totul era ok, dar nu puteam sa nu ii remarc zambetul ispititor . Avea maxim 30 de ani.
Imi zic in gand : Trebuie sa fac sex cu el . 
Dupa cateva ore o las pe Dora acasa si apoi ma intorc la intersectia unde era el . Tin minte ca avem o sticla de Jack pe bancheta. Iau 2 guri apoi cobor. Asta era un pretex de a-mi lua permisul , dar bineinteles ca nu s-a intamplat asta.
Cobor din masina si ma intreb catre el.
- Scuzati-ma ca va deranjez dar stiti unde este strada *****? 
Ma priveste zambind si il vad ca arunca din cand in cand un ochi in decolteul meu.
- Da, mergi la dreapta si dupa virezi stanga la intersectie.
Cochetam putin iar apoi imi zice ca vrea sa imi vada din nou permisul si vroia sa imi puna fiola. Nici el nu era convins ca vroia sa faca asta . Era un pretext, iar eu fac pe inocenta.
-Am pus permisul pe bancheta din spate. Urmati-ma, ii spun convingatoare.
Aveam o rochita alba , putin transparenta, cu un decolteu adanc si cu o palma deasupra genunchilor.
Intru in spate si apoi ma prefac ca nu imi gasesc permisul . Il rog politicos sa ma ajute sa il caut. Intra si el in spate iar eu ma aplec sa caut permisul pe sub scaun.
Il vad cum ma analizeaza si apoi dintr-o data imi pune mana pe fund ca un salbatic si ma saruta.
Ah cat am asteptat momentul asta !!! imi zic in gandul meu.
Ii zic : -Stai ! 
- Ma scuzati , imi pare rau chiar imi pare rau. Nu am vrut sa fac asta, imi zice putin rusinat de fapta lui.
- Ti-am zis sa stai doar pentru a bloca usile. Si te rog da-ti vergheta jos.

 Eu am o problema. Nu pot face nimic cu un barbat care are vergheta pe deget.
Rade.  Ma saruta. Ii simt pulsul cum creste . Imi saruta sanii si incercam pozitia misionarului  prima data. Ii dau cateva guri din sticla de Jack. Totul merge perfect.

Apoi ma pune capra printre scaunele din fata. Nu stiu daca am mentionat vreodata dar este pozitia mea preferata. Ah doamne cum era barbatul ala. Mi-a sarutat fiecare particica a corpului , in acelasi timp complimentandu-mi sanii. In 20 de minute totul se termina . Imi trag repede rochita, coboram din masina si eu ma urc la volan. Dau drumul la muzica si era o melodie in care un vers era " Tu vrei mai tare mai des " El ma prieveste prin geamul deschis si apoi ma intreaba :
- Imi poti spune numele tau ? 
- Rosalia.
- Chiar mirosi a trandafiri. 
- Altceva mai doriti ? 
- Ar fi ceva.
- Si anume? 
- Numarul tau .
In momentul acela pornesc masina si accelerez.
Ajung acasa si imi fac un dush. Dupa cateva zile in timp ce imi beam cafea de diminteata , suna cineva la usa. Deschid. Tocmai primisem 23 de trandafiri rosii. Avea si un bilet care suna in genul
"Tu vrei mai tare , mai des . Inca iti ador sanii. Si probabil ca esti curioasa de unde crezi ca am aflat unde locuiesti. Poti afla singura asta.

P.S : 23- M-am luat dupa numarul de la masina. Numarul meu este 07********. Ma poti suna doar intre orele 19 - 07 pentru ca in rest sunt acasa cu sotia. Astept apelul tau. 
Cu drag , politistul TAU"

Nu creeedddddd . Rad 5 minute in fata usii. Intru in bucatarie, pun florile intr-o vaza si apoi imi termin cafeaua.
 Au trecut 3 zile si nu l-am sunat. Inca am dubii. Nu stiu daca sa il sun sau nu . Ma mai gandesc, oricum in seara asta sunt singura. Si am pofta de sex nebun !

5 comentarii:

–•M.E•– spunea...

eu l-as suna macar o data..;;)

Mihaela spunea...

Te tii de prostii. Barbatii astia, ce nu ar face pentru o partida buna. Intr-un fel sunt dezamagita oricum ai lua-o la fel spun si ei in mintea lor e o distractie de o noapte sau 2 apoi ma introc la sotie. Nu stiu daca sa fiu dezgustata sau sa rad de prostia asta. Las-o mai moale cu alcoolul bine? Te imbratisez.

Rosalia spunea...

Mihaela* stai calma draga mea. oricum a fost nimic serios. a fost doar o distractie pentru a iesi putin din cotidian. ar trebui doar sa razi si sa te bucuri pentru ca eu m-am simtit bine. oricum nu obisnuiesc sa faci lucruri de genul asta, dar mi-am zis ca nu am ce sa pierd daca incerc. nu vreau sa te dezamagesc. si eu te imbratisez

Anonim spunea...

Dragute intamplari. Iti citesc de ceva timp blogul , dar m-am abtinut de la comentarii dar de acum inainte iti voi spune ceea ce cred.

Sunt putin dezamagit de tine, dar daca tu te-ai simtit bine atunci e ok .

Andrei.

Talpa Iute spunea...

Polițistul asta care face numai ture de noapte de 12 ore, una după alta, face sex seara, într-o mașină parcată în oraș, în apropierea unei intersecții, apoi cheltuie toată șpaga pe 23 de trandafiri...

Trimiteți un comentariu

 

Designed By Blogs Gone Wild!