marți, 12 iunie 2012

1 AN .

A trecut un an .. Un an de cand sunt in lumea voastra. Va multumesc pentru sprijinul acordat. Multumesc pentru sfaturile de care aveam mare nevoie cand nu stiam ce sa mai fac.
Multumesc ca uneori drumul propus de voi a fost cel corect. A fost un an extraordinar alaturi de voi si sunt fericita. Si acum imi amintesc cand am inceput acest blog.. Aveam multe temeri..Imi era teama sa nu fiu criticata, jignita .. Dar au fost si critici. Dar repet : sunt pasiva la critici. Ele m-au intarit , si cum e vorba aia : un sut in fund , un pas inainte.

Imi amintesc prima postare in care vorbeam de El si de viitorul meu..
Si este ciudat pentru ca si dupa un an inca vorbesc despre El.
 Nu am mai postat de ceva vreme.. postez din ce in ce mai rar. Sunt ocupata cu niste cursuri , cu acte si iar acte , si nu in ultimul rand sunt ocupata sa iubesc.
Da iubesc. Il iubesc pe Tip-ul meu. Stiu ca pare ciudat pentru ca in urma cu o luna m-am despartit de barbatul "ideal" , dar aceasta despartire mi-a adus fericirea. Nu stiu daca este posibil in cazul unora dar in cazul meu este clar acest lucru.

Sambata trecuta eram cu Stefan ( confesorul meu ) si am mers intr-un restaurant din centrul capitalei. Era in jur de 7 seara. Am luat cina , apoi stat de vorba.. I-am spus despre viata mea, despre ultimele intamplari. I-am spus ca sunt singura, dar iubesc. Sunt singura si fericita. Sunt singura si frumoasa.
Dupa luuungi discutii m-a sunat Dora. M-a anuntat ca este intr-un club din apropiere si ca este si Tip-ul meu acolo . Eram nedumerita, nu stiam ce sa fac. sa merg , sa nu merg . Ah la dracu ! Urasc sa iau decizii. Imi iau geanta si plecam spre ei. Urcam si deja i-am atintit cu privirea . Ma vede si ramane putin uimit.
Beau cateva pahare de vodka, iar de tigari mai bine nu mai spun. Ma invita afara. Era putin racoare si imi ofera sacoul lui. Zambesc. Zambesc pentru ca el este exact barbatul de care m-am indragostit acum 4 ani .
Ne plimbam si ne oprim la o terasa care nu stiu cum , dar la ora 3 era deschisa. Nu avusesem o zi tocmai buna. Imi pierdusem telefonul , cardurile imi aratau erori , iar rochita mea din dantela se patase pentru ca un neatent din club varsase vin pe ea.

Stateam fata in fata si ne zambeam.In ciuda faptului ca eram usor ciufulita, dezorientata el ma sorbea din priviri. Dorinta se vedea in ochii lui absolut superbi (negrii) cu care m-a cucerit. La fiecare pas ma gandeam ce se va intampla cu noi .. Eu trageam din tigare dorindu-mi sa imi observe nelinistea, iar el imi analiza fiecare miscare. Imi i-a mainile in palmele lui, apoi ii zic :

-Esti cel mai bun lucru care mi-a sa intamplat pe ziua de azi.

El ma mangaie usor pe fata si imi sopteste:

-Nu, tu esti cel mai bun lucru care mi s-a intamplat in ultimii 4 ani . 
-Ma vei cauta mereu in orice femeie , doar daca nu alegi sa fi al meu.
-Intotdeauna am fost al tau.

Zambesc si ma las purtata de sentimente. Ma saruta, ma mangaie si multe alte lucruri care pentru mine au semnificat enorm.
Acum in ce relatii suntem? Ei bine e complicat . Stim amandoi ca intre noi intotdeauna va exista acea scanteie si oricat am incerca nu vom putea sa stam la distanta unul de altul.
Eu cum ma simt ? Sunt bine, fericita pentru ca stiu ca ma iubeste si pentru ca stiu ca mai sunt 3 saptamani si plecam impreuna departe de aici . Am planuit o vacanta . Mai multe detalii va voi da cand totul va fi sigur.

Nu va faceti griji pentru mine ca doar piscile au 9 vieti nu ? Pacat ca mi-au mai ramas decat 6 sa le traiesc alaturi de el.

11 comentarii:

Anonim spunea...

Ah! vacanta... Sa profiti de ea din plin!

Rosalia spunea...

ah si cat am mai asteptat-o !

Mihaela spunea...

Hei frumoaso, cum merge in vacanta?

Rosalia spunea...

Hei. Deocamdata nu prea bine. sunt ocupata cu niste proiecte. dar in 2 samptamani plec .

Mihaela spunea...

Spor atunci! Or sa treaca ele, si apoi urmeaza ce e mai frumos.

Rosalia spunea...

crede-ma ca abia astept..

Diana spunea...

se pare ca ai amintiri frumoase legate de acest blog.

Mihaela spunea...

Te cred. Abea astept sa imi povestesti cum a fost. Te imbratisez.

Diana spunea...

Diana * da pentru ca aici este intreaga mea viata
Mihaela * si eu abia astept sa scriu .. Si eu te imbratisez si te pup

Unknown spunea...

Foarte interesant si frumos, ma bucur ca esti fericita !:D

Rosalia spunea...

Ioanide* te pup !

Trimiteți un comentariu

 

Designed By Blogs Gone Wild!