marți, 10 ianuarie 2012

Pofte

In seara asta am pofta sa scriu . Dar nu stiu despre ce sa vorbesc. Poate despre mine, despre ce am facut in ultimul timp. Tin sa mentionez ca este prima postare pe anul 2012.
Am pofte [ si nu nu sunt gravida :)) ]. Am pofta sa iubesc, sa iubesc cu intensitatea cu care o faceam cu tipul meu.
Cu iubitul meu actual este totul bine,prea bine chiar. E o iubire neobisnuita,care te scoate din cotidian. O iubire care te face sa simti ca atingi perfectiunea . El ma iubeste mai mult naturala. De fiecare data cand stau ore intregi sa ma aranjez imi zice :
- Esti atat de frumoasa naturala , nu inteleg de ce folosesti tot felul de cosmetice pentru a-ti ascunde frumoasele trasaturi . apoi isi da peste cap ochii . Niciodata nu am vrut sa ma ascund. Intotdeauna am fost sincera, pentru ca altfel ma mint pe mine in primul rand. Nu am vrut niciodata sa imi ascund defectele pentru ca am mai mentionat si o sa sustin mereu ca nu sunt perfecta.
Cel mai frumos sentiment, bineinteles dupa iubire , este faptul sa vezi ca cineva te apreciaza pentru ceea ce esti , nu pentru corpul bine proportionat, pentru felul in care stii sa-l exciti sau pentru cardurile mele.
Iubirea este frumoasa , difera de la om la om bineinteles, dar toti ajungem la un consens. Ajungem la aceeasi parere: iubirea este cel mai frumos sentiment, doar daca vine din amandoua partile. Parca imi e dor de noptile innecate in alcool, de stresul de altadata, de certurile infernale cu el, de noptile salbatice si de mangaierile tandre de a doua zi .

Cu Ms. sunt fericita, momentan. Am avut parte de zile, nopti de neuitat alaturi de el si nu as vrea niciodata sa se stinga flacara iubirii ce ne mistuie pe amandoi . Este barbatul ideal pentru mine si tocmai acest fapt ma sperie . Ma cunoaste , stie absolut tot . Stie de viata mea dezordonata pe care o aveam inainte sa fiu cu el , stie de suferintele mele, dar stie si de iubirea imensa pe care i-am purtat-o tipului meu. Dar nu conteaza. El crede in mine, crede ca sunt un om bun si ca voi realiza ceva in viata asta. Increderea lui oarba ma sperie uneori . S-a obisnuit cu atentia care imi este acordata de barbatii din jurul meu. Ma acceptat asa cum sunt . Pe toate femeile din interiorul meu le-a acceptat.
Am pofta sa traiesc din nou totul . Si cand spun totul ma refer la intreaga mea viata.
Dar in continuare simt o durere.. Doare atat de mult sa vezi ca sunt oameni care se indragostesc de tine , iar tu nu le poti impartasii sentimentele. Majoritatea barbatilor care m-au cunoscut au fost indragostiti de mine.. au fost barbati extraordinari. dar eu nu as fi niciodata cu un barbat care sa nu ma atraga cel putin fizic. Sunt complicata stiu.. Dar am o siguranta. El va pleca doar cand ii voi cere eu . Doar atunci. Sentimentul acesta de siguranta este grozav si nu voi renunta prea curand la el .
Ms M. este plecat acum in nu stiu ce congres. Acum sunt eu, cu o sticla de vin sec, cu un pachet de tigari , o lenjerie neagra din matase si cu o noapte intreaga care ma asteapta.

9 comentarii:

Rosalia spunea...

thx. Hai si tu !

Ganduri .. spunea...

Iti doresc o relatie de lunga durata si sa fii fericita toata viata , asa cum esti acum !

Soll spunea...

Frumos :D
Sper sa dureze,meriti!

Unfaithful spunea...

Sa fi fericita, ai grija de tine! :)

Rosalia spunea...

Ganduri..* multumesc pentru gandurile bune. si eu imi doresc, dar fericirea de obicei nu dureaza mult.
Soll* e frumos sa vezi ca cineva te incurajeaza. acest fapt iti da mai multa incredere in tine si devii mai hotarata.
Unfaithful* multumesc pentru grija. te pup

Iona spunea...

un 2012 frumos alaturi de el>:D<

Rosalia spunea...

vom vedea. sper si eu .. >:D<

Anonim spunea...

"Dragostea devine un blestem atunci cand este idolatrizata ca un scop in sine " .

Rosalia spunea...

dar dragostea pentru mine nu a fost niciodata un anume scop. a venit de la sine

Trimiteți un comentariu

 

Designed By Blogs Gone Wild!