luni, 5 decembrie 2011

Noi sperante

Sperante. Nu la impacarea mea cu tipul meu , ci sperante la o alta fericire. A aparut un nou barbat si am vaga presimtire ca nu e un oarecare. Eram intr-un club din centrul orasului  cu prietenele . Era la masa cu mai multi , si cu marius , patronul clubului de care am mai vorbit candva. Intru , ma vede , apoi eu plec la bar sa imi iau ceva de baut. O vodka ( ca de obicei ) si apoi vine marius la mine .
-Si pe asta l-ai fermecat putin . chiar daca nu recunoaste si incearca sa se tina tare
-Nu imi pasa ( fiind ironica)
-Stii si tu ca il placi . 
-Ha ha ha. ce gluma buna., ma uit la el si ii zambesc pe furis.
Dansez cu prietenele , apoi facem un schimb de priviri fierbinti . Vine la mine , eu fiind intoarsa cu spatele , ma apuca se solduri , ma intoarce spre el si ma saruta. Apoi in gandul meu zic : Wawoo! ce se intampla .ok
 

Parea genul de barbat indraznet , dar nu ma asteptam . Asta mi-am dorit mereu . Sa vina dragostea la mine , sa ma loveasca cu ceva in cap . Sa vina el la mine , sa ma sarute , fara sa ma cunoasca. Si recunosc , a fost ca un cutremur si simt ca sentimentele mele pentru tip incep sa se prabuseasca. Sunt constienta ca pe tip nu il voi uita niciodata , a lasat o urma imensa in sufletul meu dar alaturi de cel nou , hai sa-i zicem Ms M, ma simt ca un copil . Suntem impreuna de 3 saptamani , putin timp stiu , dar chiar nu stiu ce se intampla cu mine. Radiez de fericire cand il vad, ma trezesc cu gandul la el si bineinteles adorm cu gandul la el .
Uitasem de sentimentul asta. Il ador cand il pup pe nasuc, il ador cand ma tine in brate, il ador cand imi zice ca nu vine la mine si peste 2 minute este la usa mea cu un buchet de trandafiri , il ador cand incearca sa faca pe bucatarul sef, il ador cand face pe durul cu mine dar stie si el ca i se inmoaie picioarele cand il sarut pe gat , il ador cand ma acopera noaptea cand vede ca ma descopar, il ador cand sta ore intregi doar sa ma priveasca ,dar cel mai mult imi place modul in care iubeste , in care face dragoste . Este tot. Parca are un dar de a ma face sa nu ma mai tin pe picioare din 3 miscari . Nu cred ca mai am nevoie de altceva. Multumesc mosule ca mi-ai adus exact ceea ce imi doream .
Imi e frica insa.. Imi e frica sa nu il pierd, pentru ca mie intotdeauna mi-a placut pericolul . Si imi e frica sa nu se prinda de toate prostioarele pe care le fac. Imi e frica de acest sentiment , sentimentul de iubire impartasita. Stiu ca el ma vede cea mai frumoasa femeie de pe pamant si mai stiu ca e indragostit pana peste cap de mine. Chiar daca imi e greu sa recunosc stiu ca si eu sunt foarte foarte indragostita . Sper sa dureze.
E o fericire perfecta , la fel cum este si el . Imi e frica sa nu doara perfectiunea lui, sa nu doara apoi clipele de fericire suprema. Pur si simplu este ceea ce imi doresc.
Pe tip vreau sa il las sa plece. Oricum am plecat eu inaintea lui . Nu ne-am mai vazut , nu ne-am sunat . Intentionat mi-am schimbat numarul de telefon si am aruncat inelul de la el . L-am aruncat intr-o cutie pe care nu cred ca o voi mai deschide vreodata. Acolo am bagat si cartela. Cand voi mai utiliza cartela sper sa nu vad nici un apel de la el .. Imi doresc sa nu ma caute, sa uite de sufletul meu , sa uite ca am fost persoana care l-a facut cel mai fericit si mi-as mai dorii ca si eu sa uit ca am iubit un barbat inaccesibil pentru mine. Hai sa uitam . Hai sa ne iertam, sa ne spalam pacatele . Sa fim ceea ce nu am fost niciodata: 2 straini .


Acum imi este bine , sunt fericita cu Ms . Lasa-ma sa-mi traiesc visul , lasa-ma cu el si uita-mi sufletul .

9 comentarii:

Anonim spunea...

ma bucur sa aud ca esti fericita. >:D<
astept mai multe detalii.

Rosalia spunea...

Lola* multumesc >:D< o sa primesti mai multe detalii :*

Theodora ( Ganduri ...) spunea...

Ce frumos!
Imi pare bine ca esti constienta de faptul ca trebuie sa.l uiti pe acest tip si ca nu vrei sa te mai caute . Mi.as dori sa incetez si eu din asteptarea LUI , inainte sa vina din nou la mine , sa stea putin si sa ma faca sa sufar din nou si din nou . Un dute-vino prea obositor si care prea imi rupe bucati din inima.

Rosalia spunea...

intotdeauna sunt constienta dar chiar daca stiu ce trebuie sa fac de multe ori nu fac acel lucru pentru nu se umple golul acela. draga mea o sa vina si timpul tau sa fii fericita si mi-ar face mare placere sa imi spui dupa ce se va intampla :*

Theodora (Ganduri ...) spunea...

aww:o3 multumesc pentru incurajare .
si cand o fi sa se intample o sa.mi impartasesc gandurile pe blog .n-o sa uit . mult succes in continuare si sa fii iubita :*

Mihaela spunea...

Succes in noua fericire! Si ai grija de tine sa nu mai suferi iar.

Rosalia spunea...

Theodora* multumesc si abia astept sa te vad fericita :*
Mihaela* multumesc , si da.. voi incerca dar pana la urma tot cadem in capcana asta a suferintei . :*

Soll spunea...

Superb :D sa fii asa cat mai mult timp!:*

Rosalia spunea...

Soll* multumesc:*

Trimiteți un comentariu

 

Designed By Blogs Gone Wild!