vineri, 30 decembrie 2011

Concluzii

Rosalia, draga mea femeie frumoasa, ce ai realizat tu in acest an?

Stau in fata laptop-ului cu un pahar de sampanie , intr-o camera dintr-un luxos hotel din Nicosia si incerc sa imi astern pe aceasta pagina toate realizarile, dezamagirile din acest an. Cum am ajuns aici? Pana la urma m-am lasat convinsa de iubitul meu si am plecat intr-o mica vacanta. Singurul lucru care ma bucura este vremea. Este mai cald decat in Romania , chiar daca din cand in cand imi bat stropii in geam.

Trecem peste. Si pana la urma ce ai facut tu Rosalia in anul 2011? O intrebare simpla, dar pentru mine e mai greu de raspuns. Ei bine, in acest an am iubit , dar am fost si iubita, am ras, am plans, dar si altii au plans dupa mine, am frant inimi , dar si inima mea a fost franta, am baut ( pentru altii ,dar si pentru mine) , dar si altii au avut nopti inecate in alcool pentru mine, am facut dragoste, am facut sex, m-am daruit trup si suflet barbatilor pe care i-am iubit.
Anul acesta am descoperit ca am si anumite pasiuni cum ar fi scrisul , am inceput sa detin din ce in ce mai mult cu reviste, presa, gazete, carti, am fost internata de 2 ori in spital din cauza scaderii calciului ( singura mea mancare erau tigarile si cafeaua) , am fumat ( poate prea mult) , am consumat si droguri , mi-am permis sa refuz si sa accept barbati in viata mea dupa bunul plac, mi-am permis tot ce am vrut. Nu  mi-au lipsit in acest an din garderoba hainele de firma, nici parfumurile Channel, nici ochelarii de la Praga sau geanta de la Louis Vuitton. Am calatorit destul de mult. Am vazut locuri extraordinare .
Mi-am dat seama ca sunt genul de femeie care iubeste enorm de mult luxul, dar iubesc mai mult sa fiu iubita. Sunt o femeie norocoasa. Mi-am dat seama ca sunt o femeie frumoasa, nu extraordinar de frumoasa,nu 90-60-90, dar sunt o femeie cu sani perfecti , buze simetrice cu fata si un fund rotund. Mi-am dat seama ca am o obsesie pentru pantofi . Inca nu ma decid intre rochii si pantaloni. Am avut experiente sexuale de neuitat. Am avut parte de barbati superbi, nu foarte numerosi la numar,dar barbati superbi in adevaratul sens al cuvantului. Am mintit, am injurat,m-am dat cu capul de pereti pentru ca nu stiam ce sa mai fac , am luat decizii bune sau proaste care m-au adus aici , am urat barbati,apoi i-am iubit. Am stins multe flacari, dar am aprins altele, mi-am ascuns mai bine lacrimile dupa ochelarii Cavalli , decat in asternuturile prietenelor mele, am iubit cu o pasiune imensa, dar cel mai important : am fost eu.
In acest an am invatat si unele lucruri . Am invatat ca in interiorul meu sunt mai multe femeie: rosalia inocenta, razbunatoare, materialista , iertatoare,ironica,egoista, iubitoare si lista poate continua.Cel mai mult conteaza ca am invatat sa le controlez pe fiecare in parte. Am invatat ca orice femeie merita respect cel putin din partea ei insasi,daca nu din partea altora. Am invatat ca e atat de frumos sa iti faci timp pentru a te rasfata , dar stiu si ca viata trebuie traita la intensitate maxima pentru ca fiecare clipa are stralucirea ei .Si inca ceva. Am observat ca ma aseman din ce in ce mai mult cu o pisica.
Cel mai important lucru invatat de mine e ca nimeni nu ma va iubi asa cum ma iubesc eu si ca am ceva special apreciat de multi barbati .
Ce voi face anul viitor? Nu stiu . In ultimul timp toate deciziile mele au fost spontane. Poate asa voi fii si anul viitor . Un lucru e foarte clar pentru mine. Am obtinut tot ce mi-am dorit si sper ca si anul urmator va fi la fel de darnic cu mine.
Va doresc sa aveti un an plin de impliniri si fericire !

3 comentarii:

Anca S. spunea...

Ai avut un an plin, şi acesta este un lucru bun:) Sper ca anul viitor să fie mult mai bun ca acesta.

Sanusperiniciodatalamaibine spunea...

Anul tau chiar a fost incarcat ,insa ai invatat si te-ai cunoscut mai bine pe tine insati.
Visele de azi sa devina realitate.. Sperantele de mine inpliniri. Orice cadere un pas inainte. Gindul bun sa te insoteasca mereu! La multi ani !

Rosalia spunea...

Anca S* si eu sper sa fie mai bun sau cel putin la fel ca anul 2011.
Tic ! Tac! * La multi ani si tie . M-am cunoscut mai bine decat ar pute cineva sa o faca .

Trimiteți un comentariu

 

Designed By Blogs Gone Wild!