vineri, 16 decembrie 2011

Ce se intampla cu tine Rosalia?

Oare ? Oare m-am schimbat ?
Ceva se intampla. Sunt o femeie prea normala. Stiu ca mi-am dorit sa il uit pe tip , stiu ca ma feresc sa ii intalnesc privirea cand ne intalnim in fata blocului meu "accidental". Pur si simplu il ignor.
Si fac asta pentru ca iubesc. Il iubesc pe Ms M . In ultima saptamana iubitul meu m-a dus de 2 ori la psiholog. Intreaga familie isi face griji pentru mine. Ce se intampla ??
Ei bine ce li se pare asa ciudat la mine? Faptul ca nu mai ies noaptea ? Ca incep sa ma las de tigari ? Ca de o luna nu am mai baut nimic ? Sau li se pare ca acum sunt ceea ce si-au dorit ei ? Sa am o relatie stabila, un barbat alaturi de mine care sa ma iubeasca si un barbat tare bun , din toate punctele de vedere.
-Iubito ce sa intampla cu tine?Toti te stiu altfel decat esti acum . Mult mai "destrabalata"
-Nu stiu.. 
-Poate iubirea mea te-a facut sa te schimbi .. 
-Nu stiu ... 
-Vreau sa facem ceva.
-Ce anume?
-Sa mergem amandoi la un psiholog.
REZULTAT: " Totul este normal , chiar prea normal. Pareti a fi o femeie linistita si iubita de cei din jur. Nu aveti de ce sa va faceti griji , " spune psihologul. Nu stiu daca ma simt asa pentru ca mi-am impus sa uit o persoana . Dar oricum ei nu vor afla motivul starii mele. Cum pot uita ca anul trecut de Craciun am fugit cu tip la munte,doar pentru faptul ca eu vroiam sa schiez? Poate ca exista oameni care prin simplul fapt ca au trecut prin viata ta au ramas intr-un coltisor al inimii tale , ca o simpla alinare.. Asta e trecut.. sa revenim la realitate.
Eram in camera mea , beam o ciocolata calda si ne uitam la un film de dragoste iar el imi zice : .
 -Unde mergem Craciunul acesta? Franta, Grecia, Turcia ? Unde preferi?
-Vreau acasa.. doar cu familia mea si cu tine.. 
-Vezi ? vezi de ce zic ca nu te comporti normal ? tu nu ai fi zis niciodata asta.
-...
Aseara impodobeam bradul cu iubitul si cu parintii mei . Paream asa fericiti. Ei erau , eu doar paream . Atomofera linistitoare, colinde care te faceau sa iti dea lacrimile si un sarut dulce inainte de a pune varful bradului. Amandoi am pus steaua pentru ca acest Craciun vom fi impreuna , poate si urmatorul , poate si celalalt. Nu se stie ce va fi . Sunt fericita , linistita, euforica . Sunt ceea ce nu mai fusesem de mult timp . In seara de Craciun voi sta cu el si cu parintii mei , mancand biscuiti cu lapte si il voi astepta pe mosu .
Craciun fericit , Rosalia , suflet drag ! 
Craciun fericit si voua , celor care imi cititi blogul si va multumesc pentru tot !

14 comentarii:

Soll spunea...

Craciun fericit!
Cred ca ai gasit un strop de fericire, Craciunul acesta o sa fie perfect vei vedea :D ce iti poti dori mai mult decat o familie, un iubit si muuuulta iubire si obtimism? Ai grija de tine :*

Anonim spunea...

Craciun fericit! Iar legat de anormalitate. E total ok. Acum iti doresti sa experimetezi lucruri marunte, sa le simti si sa ramai acolo in mediul acela cald. Ai sa iti amintesti mult mai mult de lucrurile astea marunte in viitor decat de vacante, haine si petreceri.

Rosalia spunea...

Soll* imi doresc sa ai si tu un Craciun fericit pentru ca meriti asta. Am deocamdata in mare parte tot ce imi doresc si vreau ca toata lumea sa fie fericita cum sunt eu acum . voi avea grija de mine:*
Lottecaroline* multumesc la fel :* este frumos sa vezi ca ai persoane care te sustin langa tine, asta iti da incredere in tine. si legat de lucrurile marunte ai dreptate . ai grija de tine :*

M. spunea...

Mă bucur pentru tine că o să fii alături de iubitul tău de sărbători! Crăciun fericit! Să aveţi grijă de voi!

Rosalia spunea...

M. vom avea, multumim pentru grija si multumesc ca esti alaturi de mine.

Soll spunea...

@Rosalia multumesc :*

Anonim spunea...

people change. si atata timp cat tu esti fericita si nu exista regrete, totul e perfect.

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi! hugs.

Rosalia spunea...

Lola. eu sper ca nu m-am schimbat .. sau poate as vrea . acum vreau doar sa traiesc clipele acestea.
multumesc . :*

Ganduri .. spunea...

Rosalia :* cat de bine imi pare ca esti fericita !
Iti doresc numai bine pe viitor :*! Postarea e minunata !
Un an nou fericit . Mi-ar placea sa citesc de pe blogul tau incepand cu acest an si in continuare numai postari ce emana emotii , fiori si iubire !

Rosalia spunea...

Ganduri..* multumesc pentru urari si incurajari. aveam nevoie de asta. Iti doresc sa ai si tu un an numai cu impliniri , alturi de cei dragi ! :*

Marius spunea...

Imi pare rau dar nu ma pot abtine . Citind despre experientele tale amoroase imi dau seama de ce OMS a declarat dragostea o boala.Iarta-ma , imi dau seama ca poate te-am jignit in seara asta , dar pur si simplu am fost impresionat negativ . Ai darul de a scrie frumos , dar cred ca esti mult prea plina de tine insuti. Sper sa nu fie asa , sa ma fi inselat eu . Pana la urma iti doresc sa ai o viata implinita ,dar n-as paria prea multi bani pe asta .Imi aduc aminte de o replica dintr-un film : "...viata e o mizerie si trebuie sa te obisnuiesti ca asta " . MAi devreme sau mai tarziu vei constata si tu asta .

Rosalia spunea...

Marius* nu trebuie sa te abtii. asta este parerea ta. multumesc pentru compliment( "ai darul de a scrie frumos) , dar niciodata nu am fost plina de mine, sau cel putin nu in viata de zi cu zi. poate pentru tine viata este o mizerie dar pentru mine este un lucru nepretuit si de aceea eu mereu am pus accent pe lucrurile frumoase petrecute in viata mea. nu esti obligat sa crezi ceea ce citesti . si inca o data repet. daca as mintii aici inseamna ca m-as mintii pe mine primul rand si apoi ca viata mea este o minciuna.

Marius spunea...

Inca odata imi cer iertare pentru cuvintele folosite ieri . Aseara m-am uitat la un documentar despre Legiunea straina , dupa care am descoperit blogul tau .Diferenta de mentalitate uriasa . Asta nu ma scuza insa pt cuvintele folosite . Totusi conceptiile noastre despre viata sunt total diferite .Un singur exemplu : pt mine dragostea nu e doar un sentiment , este o alegere zilnica .Ce te faci daca intr-o zi te indragostesti de iubitul surorii tale ( sa presupunem ca ai avea )? Personal nu cred ca poti sa-ti cladesti viata doar pe sentimente .
Oricum , ti-am pus blogul la favorite asa ca s-ar putea sa mai am unele lucruri de comentat . Dar civilizat .

Rosalia spunea...

In ciuda faptului ca avem conceptii de viata total diferite cred ca am avea multe de discutat.
Eu sunt pasiva la comentarii negative pentru sunt constienta de faptul ca si eu gresesc , pentru ca sunt om . si acest concept de imperfectiune il avem cu totii chiar daca uneori incercam din rasputeri sa atingem " presupusa" perfectiune. Iar cu privire la intrebarea pe care mi-ai adresat-o nu am un raspuns concret. nu stau sa ma gandesc prea mult pentru ca sunt genul de persoana care ia decizii spontane. Cred ca as incerca sa imi ascund sentimentele un timp .. probabil ca mi-as face bagajele si as pleca in alta tara ( cum uneori fac pentru a uita anumite lucruri sau oameni ) si m-as intoarce doar cand sunt sigura ca am uitat ce trebuia uitat.
Te mai astept. si cum am mai zis . Astept parerile tale.

Trimiteți un comentariu

 

Designed By Blogs Gone Wild!