vineri, 7 octombrie 2011

Il respect.

Da. Si pot spune asta cu toata gura . 
Il respect si il iubesc enorm de mult. Il iubesc pentru ca a stiut sa imi demonstreze ce simtea pentru mine. Si poate mai simte..A trecut timpul dar sentimentele mele sunt intacte pentru el . M-am schimbat , dar nu si ele. Ele, sentimentele sunt din ce in ce mai puternice pentru ca stiu tot ce a fost si pentru ca EL e ceea ce imi doresc. Cum am mai zis , sunt egoista si stiu intotdeauna ce este bine pentru mine si stiu ca el este raza mea de soare.
In ciuda a tot ce a fost , eu nu voi uita niciodata cand a stat o noapte si o zi intreaga fara sa manance , fara sa doarma doar ca sa aiba grija de mine. Si mai stiu ca am fost si voi ramane o orgolioasa incurabila pentru ca asa sunt eu de la mama natura. Are darul acela ca prin simplul fapt de a ma privi il simt cu mine si in mine. 
Il respect si il iubesc pentru ca stiu ca eu nu am fost o "oarecare" pentru el . Stiu ca din inima lui nu am plecat , inca sunt captiva. Dar sunt constienta si de faptul ca au fost multe tarfe care ti-au trecut in pat si de multe ori stiam ca aveai cosmaruri in care visai ca mie mi se intampla ceva rau si te trezeai din vis speriat , transpirat si ma sunai : "Esti bine ? sigur ?" Nu voi uita nici ca atunci cand faceai dragoste cu ea de multe ori iti scapa numele meu , ceea ce demonstreaza ca nu m-ai uitat. Amintirea mea te bantuie .
"Pe mine nimeni nu ma va vedea plangand" , mi-a zis astazi
"Nu uita puiule ca eu te-am vazut si eu am fost si cauza. " 
A lasat capul in jos . Sunt constienta de faptul ca eu te-am vazut plangad, razand , toate astea alaturi de mine. 
Stiu ce am pierdut , dar nu uita eu te-am pierdut pe tine , dar tu nu pe mine. L-am refuzat de prea multe ori , i-am ranit orgoliul de prea multe ori si stiu ca am fost o ipocrita. Il iubeam pe el si ma futea altul , doar pentru ca el nu avea bmw in loc de logan . Aceeasi materialista si aceeasi fata care il iubea.
Nu o sa plang , poate doar de fericire . Fericirea lui este si fericirea mea. Acum ma gandesc si la el , nu doar la mine .
E greu de crezut ca eu , tocmai eu ma gandesc la el . Zilele trecute prietenei mele cele mai bune i-a fost rau a fost langa ea. Il vedeam atat de tandru , de preocupat , de grijului. Imi e dor de vremea in care ma mangaia pe frunte si se juca in parul meu in loc sa ma futa. 
Si ma repet, il iubesc si il respect pentru ca eu nu am fost o oarecare pentru el si pentru ca stiga numele meu cand o fute pe ea. Da, este vorba de TIP .

2 comentarii:

Anonim spunea...

ma mir ca tu ai putea iubii pe cineva. pari prea complicata si greu de descifrat.

Rosalia spunea...

Anonim* fiecare avem cate o inima , si eu sunt fericita sa spun ca inima asta bate pentru el

Trimiteți un comentariu

 

Designed By Blogs Gone Wild!