joi, 25 august 2011

Nou inceput.

Maine , la 10 programare. Ma vopsesc. Roscata. Si ce mai reputatie au roscatele :)) Da.. sper sa nu fiu si eu catalogata asa.
Garderoba noua, rochii noi, tocuri noi, farduri noi , un nou iubit [ hai sa ii ziceam audi A4 ] .
nu ma incanta acea masina , dar pot spune ca ma incalta el ca persoana, bineinteles nu mai mult ca portofelul lui , asta era normal .
Ce se intampla Tip? Te-am uitat ? Pe dracu , sti ca asta nu se poate . A fost ziua lui.
-La multi ani , sa fi fericit si sper sa nu mai ai urasti atat .
-Multumesc dar nu inteleg partea cu uratul .
-Ne-am iubit prea mult ca sa existe zidul asta de ura si indiferenta intre noi .
-Despre asta o sa vorbim cand o sa am capul mai limpede. 

Ce sa inteleg ? Iar ai baut ? Sper ca nu din cauza mea , chiar daca m-as bucura ca o mica diavolita gandindu-ma ca suferi dupa femeia pe care ai dorit-o cu toata fiinta ta , cu tot chipul tau angelic, cu buzele pline de venin , cu un corp bine pus la punct, si cu un strop sau mai bine zic o ploaie de perversitati  .

Si era sa uit ceva. L-am mai schimbat si pe cel mai bun prieten al meu . Jack . Se cam golise. O noapte plina de fantezii o sa am .

2 comentarii:

secsinblog spunea...

pe jack nu l-am inteles niciodata, a4 nu ma excita nici pe mine, perversitatile sunt sensul vietii care ne tin departe de ghearele monotoniei, urasc roscatele naturale pentru ca vin la pachet cu pistrui = yack, dar tu, imi placicum scrii.

Rosalia spunea...

jack e un bun prieten si un mare dusman - antiteza.
si eu urasc roscatele naturale , din acelasi motiv :)) pistruii.
eu una nu am , dar nici nu mi-as dorii sa am . nu am nimic cu persoanele care au pistrui pentru ca unora le sta bine , dar nu e nici ok sa vezi fete cu o tona de machiaj pentru ca au pistrui si " nu le place cum arata"

Trimiteți un comentariu

 

Designed By Blogs Gone Wild!