marți, 30 august 2011

Ma urasc.

Nu ma inteleg . Chiar nu ma inteleg . Sunt prea confuza. Ma urasc. Chiar ma urasc pentru simplul fapt ca am tot ce imi doresc . Si acum vine replica cea mai tare " MA PLICISESC DE CEEA CE AM ". Ma urasc pentru ca sunt frumoasa, ma urasc pentru faptul ca am fost invatata de mica sa ma joc cu mintea barbatilor, ma urasc pentru ca barbatul pe care il am acum alaturi imi apreciaza frumusetea , inteligenta si ma urasc pentru ca nu il mai vreau pe "Tip". 
Imi doresc , sincer , din toata inima , sa vina barbatul acela . Acela special , care sa ma puna la punct , sa fie dur cu mine , sa ma iubeasca dar sa ma si urasca , sa fiu marea lui dragoste. M-am plictisit sa fac doar ce vreau . M-am plictisit sa fiu aceea fata , acea fata pe care el o iubea , si pe care o  tinea pe post de "bibelou" . La majoritatea barbatilor simt ca le e frica sa ma atinga , sa nu ma raneasca in cel mai prost mod cu putinta. 
Ma urasc pentru ca sunt o egoista , pentru ca intotdeauna ma pun pe mine pe primul loc , ma urasc pentru ca sunt o "inumana" , ma urasc pentru ca am atatea persoane care ma iubesc , si eu nu le pot impartasii acest sentiment . Am mai zis o data "La urma urmei nu o sa pot sa iubesc niciodata pe cineva mai mult decat ma iubesc pe mine insumi"
Vreau sa ploua . Sa il vad iar pe "Tip". Sa ne iubim in ploaie , cum nu am mai facut-o niciodata pana acum . Imi e dor de tine , toamna draga .

16 comentarii:

NuPreaTarfa spunea...

Bine ai venit in club draga mea. :)

Rosalia spunea...

"super" club. asta e viata..

NuPreaTarfa spunea...

Cam da, trist dar adevarat.

Rosalia spunea...

Cateodata imi e greu cand ma privesc in oglinda pentru ca mi-as dorii sa fiu urata, sau neatragatoare. Dar sunt mandra de ceea ce sunt pentru ca stiu ca nu am constiinta incarcata si ca mereu am fost ceea ca am vrut eu .
Probabil ca tu intelegi foarte bine ceea ce spun.

secsinblog spunea...

un iz familiar..
pot avea pe oricine afara de acea 'ea'.. ciudat si intrigant in acelasi timp. un paradox care iti impinge creierii catre un paroxism ce uneori te copleseste in asa hal incat iti vine sa.. nu mai fii..

Rosalia spunea...

one big family
acel paradox ma innebuneste , imi da acea stare , nu stiu cum sa spun, starea de mult dorita.

Unknown spunea...

Frumoasa postare si ea e altfel, nu-i chiar din aceeasi familie !

Rosalia spunea...

Ioanide* " Nicio femeie nu seamănă cu alta "
fiecare femeie are misterul ei.
te pup Ioanide.

secsinblog spunea...

Rosalia se prosteste, se va opri atunci cand va avea carligul potrivit, momentan ii e bine, dar nu agreeaza starea.. ma insel sau poate nu.

:)

Si da, fiecare femeie are misterul ei, ma intriga asta de fiecare data cand vad o fata noua car eimi atrage atentia si doresc sa o cunosc mai bine.. sa-i citesc misterul, macar sa il intuiesc daca nu sa il descopar.

pupa-ma Rosalia.

Goda spunea...

Nah ca o venit si toamna...n-o sa-i mai duci dorul;))

Unknown spunea...

Fara discutii ai dreptate, m-ai lasat fara replica !

Si eu te pup :).

Rosalia spunea...

secsinblog* dragul meu cititor nu ma prostesc , sau cel putin incerc sa nu fac asta.
de ce crezi tu ca fac asta ?
ador cand un barbat este interesat de misterul unei femei .
te pup dragul meu , te pup.

goda* daaa in sfarsit a venit. si cat am asteptat-o !

Ioanide* nu vreau sa te las fara replica , vreau sa mai vorbim :))

secsinblog spunea...

prosteal nu la modul copilaresc evident. Am explicat de ce cred eu asta :).

Cat despre femei, da, un etern fascinant in care important este sa nu te lasi atras la modul out of control, pentur ca atunci ea va juca rolul Medusei, te va impietri cu privirea iar apoi te va sparge..

Rosalia spunea...

ai spus-o cum nici eu nu as fi zis-o mai bine

Anonim spunea...

gandesti prea mult, complici lucrurile. daca vei continua sa cauti in barbati un ideal pe care ti l-ai imaginat tu, vei fi dezamagita. cunoaste-i, lasa-i sa fie ei insisi, lasa-te condusa, dominata. ai o personalitate foarte puternica si de aceea ii intimidezi...

Rosalia spunea...

amacore* bun venit pe blogul meu .
stiu , ai dreptate dar imi doresc sa vina barbatul care sa stie sa spuna : NU !

Trimiteți un comentariu

 

Designed By Blogs Gone Wild!