luni, 3 iunie 2013

Te iert

Degeaba am zis ca in timp ce faceam dragoste cu tip-ul meu ma gandeam la traficant,pentru ca acum realizez ca nu e asa.
Degeaba visam eu la o relatie cu traficatul pentru ca acest lucru nu e posibil..Acea lume nu e pentru mine .
Locul meu mereu va fi langa tip-ul meu. Adica oricat as incerca destinul ne aduce impreuna.
Eram la un gratar cu mai multi prieteni. Dupa ce bea niste pahare ma ia de mana si imi zice: -Hai sa mergem.
Nu l-am intrebat unde , doar am plecat.
Am mers foarte muult. Ne-am plimbat prin tot orasul. Mi-a aratat locurile in care ne intalneam. Mi-a arat pomul sub care ne-am sarutat prima oara...Pe amandoi ne-a luat o stare de euforie.
-Ma vad imbatranind langa tine, imi spune cu o voce linistita
-Stiu..
-Stiu ca ai fost cu traficantul ala doar din ambitie, si pentru ca bausei cam mult . Dar te iert. Te iert si pentru ca de revelion ai plecat cu el . ( Domnul meu ) Te iert pentru ca ai renuntat la mine atunci cand aveam mai mare nevoie de tine. 
-De ce ma ierti ? 
-Pentru ca atunci cand m-ai sunat, acum o saptamana si plangeai , mi s-a rupt sufletul in mine. Nu vreau sa te mai aud vreodata plangand. Eu chiar te iubesc. 
-...
-Voi mai face multe greseli.. Ma voi culca cu multe, dar tot la tine ma voi gandi. Le voi mangaia pe multe, dar o voi face pentru ca imi voi imagina ca esti tu. Ma voi imbata de multe ori si te voi cauta, dar sa nu-mi raspunzi la telefon. Dar daca tot vei face prostia sa imi raspunzi la telefon, iti vei calca iar pe orgoliu pentru mine si mai bine te urci in masina si vi la mine. Te-am iubit cum nu am iubit pe nimeni. Totul ma leaga de tine. Cel mai mult doare ca ca nu e momentul ca noi2 sa fim impreuna. Atunci cand ne vom impaca va fi definitiv. Ne vom casatori si vom avea 2 baietei si o fetita. Oricat de mult vei incerca tu , Rosalia , oricat te-ai impotrivi noua ne e scris sa fim impreuna. 
-Si eu te iubesc..mereu te-am iubit.
Si in momentul ala imi suna telefonul. Era domnul meu . Nu ii raspund. Imi trimite mesaj: " Inca te iubesc."
In acel moment raman blocata. Trebuie sa aleg. Ori ma impac cu domnul meu si ma casatoresc cu el si voi avea exact ceea ce isi doreste o femeie(calatorii de vis, o familie fericita,o cariera de succes), ori raman aici , unde sunt de ceva vreme cu tip-ul meu, asteptand sa vina mult asteptata impacare.
Ideea e ca domnul meu mereu va fi dragostea vietii mele si nu il voi uita niciodata. Iar tip-ul meu va ramane pasiunea mea. Pasiunea asta ma tine in viata. Daca nu iubesti , nu traiesti.
Pana la urma am ales. Cum spunea si el .. Destinul se incapataneaza sa ne aduca impreuna. 
I-am dat mesaj domnului meu : " Te rog nu ma mai cauta.."
Isi cere scuze ca ma deranjat .
Tip ma ia in brate, imi da tocurile jos si plecam la el in apartament. Totul e asa cum am visat. Dar doar pentru o seara ..sau mai multe..

 

Designed By Blogs Gone Wild!