luni, 21 noiembrie 2011

Fericire deplina, apoi dezamagire totala.

11.11.2011.
O zi in care trebuia sa mor. Da am murit, dar doar de placere. Am revenit in bratele singurului barbat pe care l-am iubit .Dupa un timp indelungat am reusit sa las sa iasa din sufletul meu iubirea imensa pe care o simt.
Totul a fost intamplator. Ma suna Stefan ( confesorul meu) in jurul orei 20.
-Papusa vezi ca intr-o ora vin sa te iau .
-Papusa?Iar incepi ?
-OK, scuza am gresit. Vreauuu sa ne distram. I have somethig good for you .
-La 10 vi sa ma iei . Nu mai devreme, nu mai tarziu.
-Intotdeauna trebuie sa fie ca tine.
Inchid.Ii simt orgoliul patat din nou de aroganta mea. Trec peste si incep sa ma aranjez. Imi las parul buclat intr-o coada lenjera , sacou negru , ceva alb pe sub , blugi albastrii stramti , o curea neagra + pantofii mei cei noi ( ii ador chiar daca am dat o caruta de bani pe ei) + un machiaj perfect . Cateva picaturi de channel la incheieturi  si sunt gata.
La ora 22 fara un minut imi suna telefonul.
-Te astept, suflet drag.
-Imediaaaattt! ii spun cautandu-mi cheile in geanta.
Imi deschide usa.(gentleman ca de obicei ) Imi aprind o tigare, privind prin geamurile fumurii superba luna ce isi face aparitia pe cer.
Nu imi mai vazusem tipul de mult. Era ceva suspect. In ciuda faptului ca relatia noastra exista inca in sufletele noastre. Nu se putea consuma datorita orgoliului lui si dorintei mele de libertate. Trecuse atat de mult timp.. "Ochii care nu se vad se uita ". Nu si in cazul nostru .
Mergeam cu Stefan linistiti spre un club din afara orasului , eu fredonand ca un copil indragostit melodia " we found love "
 Stefan pune o frana brusca si vad o masina in fata noastra. Eu nervoasa , cobor si ma iau la cearta cu celalalt sofer. Cand coboara din masina : cine crezi ca era?
Ellllllll. tipul meu de mult dorit. In gandul meu : nuuuuu! nu el te rog. nu dupa atata timp. Se indreapta spre mine si imi zambeste uimit.
-Tocmai peste tine era sa dau.
-Sti ca pisicile au 9 vieti , nu ?
-Oricum toate aceste 9 vieti vei fi a mea, mai devreme sau mai tarziu.
Ma prefac ca nu am auzit si imi indrept privirea catre masina sa. Era singur. Daa! Nu mai e cu tarfa aia.
-Si incotro te indrepti ? curios intreaba
-Pai vroiam sa petrec o seara cu Stefan .Vrei sa ne insotesti ? (sperand din tot sufletul ca va zice da. )
-...Hai sa nu rascolim trecutul ca ar durea prea mult. Sa-l lasam sa se odihneasca linistit.. imi zice cu o voce calda .
Eram dezamagita . Nu ma asteptam la un refuz
-Pentru orice eventualitate suntem la clubul *****
-Ok .. ne mai vedem pe aici ..
Urc in masina unde Stefan ma astepta nervos dar nu imi zice nimic . Iau sticla de ballantines de pe bancheta si iau cateva inghitituri zdravene. Ajung in club , nu aveam pofta de nimic . Stefan scoate niste prafuri si marijuana. Beau cateva pahare de Martini apoi vroiam sa trag.  Atunci apare tipul meu . Nu se poate !! Imposibil. Ma vede ca vreau sa trag si alearga spre mine si ma opreste.
-Nu, nu fa asta! Nu , te rog  !
Atunci imi dau lacrimile sa ma cuibaresc in bratele lui . Imi da sacoul lui si plecam la masina . Imi zice dezamagit:
-De ce ai nevoie de A4 , prafuri , vacante in toata lumea , bijuterii scumpe, Zara , Channel si asa mai departe? Sti ca langa mine vei avea aproape tot , dar mai ales pe cineva care te apreciaza pentru ceea ce esti , nu pentru curul bombat , fese perfecte si cardurile tatalui tau
Raman uimita, stiind ca este singurul barbat langa care am trecut prin atatea si singurul care ma vede ca fiind muza lui . Sar in bratele lui , ne sarutam  si simt din nou ca sunt cu adevarat eu . Sunt cu barbatul pe care l-am iubit neincetat de 4 ani , primul barbat din viata mea si langa care as vrea sa imbatranesc.
Porneste masina, incepe sa ploua. Mergem la mine acasa , ne sarutam neincetat in lift , abia reusesc sa deschid usa la cat de excitata eram . Imi arunc pantofii si facem dragoste ca prima oara. La fel de dornici si insetati de iubire. Uzi din cap pana in picioare ( i se lipea tricoul alb pe el . ahhh cat de perfect era) Ne-am iubit o noapte intreaga . M-am trezit in bratele lui ca o copila de 15 ani plina de sperante si iluzii . Ma saruta pe frunte , apoi fug la un dush. Nu se poate abtine si vine la mine. Ne iubim printre picaturile fierbinti , apoi ma intind putin in pat si ma lasa sa imi savurez orgasmul.
Ce mi-as mai putea dorii ? Il iubesc , ne iubim si cel mai mult ma linisteste gandul ca el niciodata dupa 4 ani nu a mai iubit , eu fiind sigura prezenta in inima lui .
-Sti ce-mi place cel mai mult? imi zice in timp ce ne uitam la o comedie
-Ce sufletul meu drag?
-Ca alaturi de tine ma simt un barbat implinit , fericit , sigur pe el si mai stiu ca sunt cel mai mandru om de pe pamant, pentru ca am cea mai frumoasa femeie din lume langa mine
-Hai sa nu exageram . Te iubesc
-Felina mea dulce , ma saruta pe frunte si ma strange in brate mai tare ca niciodata.

Totul e frumos , dar se termina repede. Pe la ora pranzului gateam amandoi , mai mult el defapt iar eu il excitam sarutandul pe gat si jucandu-ma cu unghiile mele pe spatele lui .
Totul se distruge cand apare A4 la usa. Am uitat sa mentionez ca m-am impacat cu el inainte sa se intampla totul . Tipul meu ramane uimit cand il vede pe el , se intoarce spre mine isi ia cheile , pantofii in mana si geaca si pleaca dand cu usile. Ii vad o lacrima . Ma cert cu a4 , il dau afara din casa mea , pleaca si el nervos. Il sun pe tip. Imi raspunde . wawoo
-Da ( ii simt suspinul )
-De ce ai plecat? Stii ca pe tine te iubesc ! ( ii zic plangand) Te rog sa nu distrugem tot.
-M-ai mintit . Iar mi-ai luat sufletul . Mai bine plec. Lasa-ma sa fiu linistit . Esti ca o furtuna in viata mea. Lasa-ma sa plec ca va durea mai putin .
-Te-am iubit .. si te iubesc ..
-Si eu te iubesc felina mea , dar doare si exact cum zice Guess Who "Decat sa-mi iei anii mei de tinerete/Decat sa-ti iau anii tai de frumusete/Hai sa lasam dracu soarta sa ne invete/Cum arata un steag alb intre doua fortarete". 
Inchid si imi curg cateva lacrimi . Dar zic nu ! Nu vreau sa plang. Imi sun cea mai buna prietena si ii zic :
-"Ia vodka si tigari ca nu mai am multe si vino la mine . Am nevoie de tine"
 La ora 4 dimineata imi da tipul meu mesaj:"Relatia asta-i ca jointul ajuns la filtru "  Imi tin orgoliul pe pozitii si nu ii raspund.
Ne-am iubit , ne-am urat si asta vom face si in continuare . Eu voi ramane aceeasi femeie puternica chiar daca rana asta doare si nu stiu cand se va inchide.

10 comentarii:

Anonim spunea...

M-am întors şi îmi era un dor nebun să te citesc. Auzi?! Nu îl lăsa să îţi scape iar ca să nu suferiţi amândoi. Şi mă refer la EL.

Rosalia spunea...

crede-ma ca nu as vrea sa il mai las sa ple, dar nu pot schimba situatia. nu acum .. las timpul sa mai treaca , dar o sa doara din ce in ce mai rau ..

Anonim spunea...

E mai greu că trebuie să ai răbdare. Uşor uşor o să vă revedeţi şi o să vă doriţi.

Anonim spunea...

Ar fi ceva mai simplu sa aveti o discutie serioasa si vedeti unde ajungeti dupa. Ideea e sa nu mai lasati situatia in plop si sa va dati viata peste cap unul celuilalt de fiecare data cand va vedeti.

Anonim spunea...

am savurat fiecare cuvant scris. sa stii ca uneori e mai ok sa-ti calci pe orgoliu si sa incerci sa lamuresti lucrurile, decat sa traiesti cu anumite incertitudini sau posibile regrete. e tot ceea ce-am invatat dupa destule situatii in care m-am abtinut din dorinta de a spune, de a cauta pentru a nu face un eventual pas gresit..
si multumesc mult pentru comentarii. hugs.

Rosalia spunea...

lottecaroline* rabdarea asta ma innebuneste. ai dreptate .. dar doare
Jasmine* sincer, de fiecare data ne-am dat vietile peste cap , am rupt inimile persoanelor care ne iubeau dar mai conteaza ce simtim noi ?
Lola* multumesc pentru tot ce ai zis. stim toti ca ai dreptate dar e usor sa spui si greu de facut ...

NuPreaTarfa spunea...

Scumpa de tine, eu sunt pe aici mereu, te citesc, citesc pe toata lumea doar ca nu mai scriu, cat despre post...nu fii fraiera, lasa orgoliul si da-te peste cap sa fie al tau, nu ma face sa nu te mai plac stiind ca nu ai facut tot ce se putea ca sa fiti impreuna. :)

Rosalia spunea...

NuPreaTarfa* vesnica mea prietena ma bucur ca esti aici , alaturi de mine in astfel de momente.
crede-ma ca incerc sa fac tot ce imi sta in putere sa fiu cu el , dar intotdeauna sunt zidurile alea intre noi si iubirea nu poate fi doar din partea unuia singur.. am mandria mea , stiu ca gresesc uneori dar sti vorba aia , daca il iubesti lasa-l liber iar daca te iubeste se va intoarce. te pup

Soll spunea...

Poate timpul o sa le rezolve pe toate :*

Rosalia spunea...

Soll* sper si eu :*

Trimiteți un comentariu

 

Designed By Blogs Gone Wild!